€ 25,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Forza, leven en ondernemen met tegenwind

Mauro Mercuri en Marianne Peters • Boek • hardback

 • Samenvatting
  In FORZA overdenkt ondernemer Mauro Mercuri op achtenveertigjarige leeftijd zijn leven, het verleden, het heden en de toekomst.

  De zoon van een Italiaanse vader en een Belgische moeder - die op jonge leeftijd de vergankelijkheid van het leven leert kennen wanneer zijn vader sterft in een autocrash - emigreert naar Zuid-Afrika om daar een leven op te bouwen. Hij zet er vanuit niets een succesvol en winstgevend bedrijf op. Het betekent dag en nacht werken en nooit opgeven.

  Het vroege overlijden van zijn moeder en zijn broer versterken in de loop der jaren het gevoel van kwetsbaarheid. Niemand heeft het eeuwige leven. Wat betekent de wetenschap wanneer het zo dichtbij voelt? Daarmee wordt hij extra geconfronteerd wanneer blijkt dat hij erfelijke aneurysma's in zijn hoofd heeft. Een eerste operatie hieraan brengt hem op het randje van de dood.

  Hoe leef en onderneem je met tegenwind? Wat doet dit met je? Hoe ga je ermee om? Laat je het je leven bepalen? En krijg je het weer op de rit wanneer je ontspoort?

  Het zijn vragen die hij zich stelt en waar hij bij momenten niet van los kan komen.

  Mauro Mercuri deelt zijn verhaal in de hoop dat het herkenbaar is. Maar ook dat het mensen ertoe aanzet te praten over hun gevoelens en hulp te durven vragen wanneer dit nodig is. Dat zij over hun angst heenstappen om kwetsbaar te zijn. Dat zij gaan beseffen dat er anderen zijn die willen luisteren en helpen.

  Als zijn verhaal één persoon raakt en inspireert, is zijn missie voor FORZA geslaagd.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 217
  Uitgeverij : Mauro Mercuri
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 06-2024
 • Inhoudsopgave
  /
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

/ ×
SERVICE
Contact
 
Vragen