€ 15,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Frank en Stijn en het verdwenen konijn

Reine De Pelseneer • Boek • hardback

 • Samenvatting
  - Een grappig griezelverhaal met veel vaart en boordevol humor - Tweede deel in de populaire reeks over Frank en Stijn Een spannend en plezierig verhaal met aantrekkelijke illustraties. De tweeling Frank en Stijn zijn de kinderen van Arlette Skelet en Victor Weemoed. Ze wonen samen met kater Igor in een groot kasteel op een heuvel. De jongens zijn ondernemend en slim. Niet alle volwassenen waarderen deze bijdehante jongens. Frank is dol op toverspreuken en op een dag laat hij een konijn verdwijnen. Helaas komt dat konijn niet meer tevoorschijn. De jongens gaan op zoek en allerlei sporen leiden tot hilarische, spannende of onrustwekkende theorieën.

  De tweeling Frank en Stijn zijn de kinderen van Arlette Skelet en Victor Weemoed. Ze wonen samen met kater Igor in een groot kasteel op een heuvel. Frank is dol op toverspreuken en op een dag laat hij het konijn van zijn vriendinnetje verdwijnen. Helaas komt dat konijn niet meer tevoorschijn. Frank is heel verdrietig. Samen met zijn broer gaat hij op zoek en allerlei sporen leiden tot grappige, spannende of onrustwekkende ideeën en acties. Een wervelend griezelverhaal, de tekeningen zijn net zo griezelgrappig als de tekst. Het eerste boek over deze bijzondere tweeling werd genomineerd door De Leesjury.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 175mm x 248mm
  Aantal pagina's : 128
  Uitgeverij : Eenhoorn, Uitgeverij De
  ISBN : 9789462915954
  Datum publicatie : 10-2021
 • Inhoudsopgave
  De tweeling Frank en Stijn zijn de kinderen van Arlette Skelet en Victor Weemoed. Ze wonen samen met kater Igor in een groot kasteel op een heuvel. De jongens zijn ondernemend en slim. Niet alle volwassenen waarderen deze bijdehante jongens. Frank is dol op toverspreuken en op een dag laat hij een konijn verdwijnen. Helaas komt dat konijn niet meer tevoorschijn. De jongens gaan op zoek en allerlei sporen leiden tot hilarische, spannende of onrustwekkende theorieën.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 15,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen