Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 22,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Frankrijk Binnendoor

Ruud Couwenhoven • Boek • hardback

 • Samenvatting
  'Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk' is een bijzonder boek over Frankrijk dat antwoord geeft op veelgestelde Frankrijkvragen met tips van de auteur, locals en 4 experts die hun ervaringen delen op het gebied van overnachten, wijn proeven en kopen, lekker eten en over de cultuur & historie van Frankrijk. Naast deze tips staat er een complete, en dag voor dag beschreven, rondreis in van 4100 kilometer over de Franse binnenwegen. Deze bijzondere roadtrip gaat van Lille langs de kust van Normandië, Bretagne en de Charente-Maritime naar het Franse binnenland via de Gers, Cevennen, Auvergne, Bourgogne en de Franse Ardennen. Dit bijzondere boek over Frankrijk is voor de lezer een bron van inspiratie voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk.

  Wil je weleens iets anders tijdens je vakantie in Frankrijk? Maar heb je niet de tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken? Hoe zou je het vinden als je vanaf de eerste kilometers geniet van rustige binnenwegen, mooie dorpen, fraaie valleien of spannende bergwegen? Duizenden mensen ontdekten Frankrijk al met mooie roadtrips.  Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven helpt je om dit ‘andere Frankrijk’ te ontdekken aan de hand van een dag voor dag beschreven rondreis dwars door dit prachtige land. Maar in dit boek lees je ook over: - de leukste markten en brocantes van Frankrijk; - tips van Ruud en locals voor bijzondere ontdekkingen; - wandelingen en fietstochten; - hoe je gratis kunt overnachten door tolwegen te vermijden; - experttips over lekker eten, overnachten, cultuur en historie; - wijnproeven en hoe je een afspraak maakt bij een wijnboer; - wat dé antwoorden zijn op veelgestelde ‘Frankrijkvragen’. Ruud Couwenhoven had een 3 voor zijn eindexamen Frans. Toch reist hij al sinds 1986 door Frankrijk. Jaarlijks zijn er ruim 1,5 miljoen mensen die zijn reisverhalen en e-books lezen en naar de podcasts op zijn websites luisteren.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 178mm x 246mm
  Aantal pagina's : 256
  Uitgeverij : eRCeeMedia
  ISBN : 9789083010601
  Datum publicatie : 10-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 22,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen