Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 14,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Frans Masereel en hedendaagse kunst verzet in beelden
  Frans Masereel en hedendaagse kunst verzet in beelden (boek)

Het is herfst!

M.A.T. Peskens • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Fuzz - Het is herfst! is het eerste prentenboek van M.A.T. Peskens. Inmiddels zijn 'Het is lente! en Het is zomer! ook te koop. Kijk voor meer info op www.pesamera.nl

  Het is herfst in Boompjeswoud. Fuzz en opa Snor gaan samen vliegeren. Maar dan komt er een hele harde wind... WOESJ! Opeens zweeft Fuzz tussen de wolken! Hoe komt hij nu weer terug bij opa?
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 217mm x 217mm
  Aantal pagina's : 38
  Uitgeverij : Pesamera
  ISBN : 9789082678109
  Datum publicatie : 09-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,4 uit 5 reviews)

  04-09-2019
  Het is feest in de herfst.
  Kleinzoon heeft genoten van de avonturen van Fuzz en zijn opa. Kleurige tekeningen en begrijpbare teksten voor kleine kinderen.

     Kleurige tekeningen
     Goede teksten

  Geplaatst door uit Maastricht , leeftijd 0-5
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  01-06-2018
  Gekke opa! Altijd grapjes maken...
  Fuzz is dol op de herfst, maar toch strooit de harde wind bijna roet in het eten op zijn 'vliegertripje' met opa. Gelukkig is daar Hop, de vogel, om Fuzz te redden! De korte, duidelijke zinnen zijn goed om voor te lezen,Het meest bijzondere aan de schrijfstijl is de kleur van bepaalde woorden. Deze kleur sluit aan bij de betekenis van het woord en zorgt ervoor dat de kinderen ook de objecten in de illustraties met het woord kunnen associƫren. Ik ben erg benieuwd om een keer te zien hoe dat door een kind wordt opgepikt. De illustraties zijn heel rechtlijnig en duidelijk. Ze sluiten perfect aan bij het verhaal en ze geven ook een mooi beeld van Fuzz en opa. Heldere kleuren, scherpe lijnen en herkenbare objecten zorgen ervoor dat de illustraties meteen aanspreken. Er zitten ook kleine details in verstopt voor de speurneuzen en dat maakt het natuurlijk nog leuker. Het verhaal heeft een mooi begin en einde, en tussendoor zit er nog wat spanning in! Een mooi verhaal voor de allerkleinsten. De vrolijkheid spat van de pagina's en Fuzz zal heel snel de kinderharten stelen


  Geplaatst door , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  12-05-2018
  Review - Fuzz - het is herfst en het is lente



  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  04-04-2018
  Kleurrijk najaar
  Fuzz is een lief wit konijntje en woont in Boompjeswoud, stapelgek op opa Snor en worteltjestaart. Opa komt graag op bezoek bij Fuzz. Ook vandaag komt opa en Fuzz wil graag naar buiten om te vliegeren, maar gaat dat wel goed ? Het is namelijk herfst in Boompjeswoud en het waait heel hard. Woesj Woesj Woesj. Hardcover boek, met kleurrijke illustraties. Het is tevens een educatief boekje. Sommige woorden in de tekst zijn in primaire kleuren gedrukt, het nodigt de kinderen uit lezende wijs te ontdekken. M.A.T. Peskens (1989) , auteur en illustrator, schreef met Fuzz zijn eerste prentenboek en tekende zelf de illustraties erbij.

     Educatief door de gekleurde letters
     Korte tekstjes

  Geplaatst door uit Groot Ammers , leeftijd 0-5
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  26-03-2018
  Help ik vlieg !
  uzz is een lief wit konijntje en woont in Boompjeswoud, stapelgek op opa Snor en worteltjestaart. Opa komt graag op bezoek bij Fuzz. Ook vandaag komt opa en Fuzz wil graag naar buiten om te vliegeren, maar gaat dat wel goed ? Het is namelijk herfst in Boompjeswoud en het waait heel hard. Woesj Woesj Woesj. Hardcover boek, met kleurrijke illustraties. Het is tevens een educatief boekje. Sommige woorden in de tekst zijn in primaire kleuren gedrukt, het nodigt de kinderen uit lezende wijs te ontdekken. M.A.T. Peskens (1989) , auteur en illustrator, schreef met Fuzz zijn eerste prentenboek en tekende zelf de illustraties erbij.

     spannend element er in verwerkt
     eenvoudig en kleurrijk

  Geplaatst door uit Groot Ammers , leeftijd 0-5
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 14,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen