Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 43,15


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Gedrag in organisaties

Tim Benijts • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Onder welke omstandigheden voelen werknemers zich het best in hun vel? Wanneer zijn ze het meest productief? Hoe kan samenwerken in een team hierbij een meerwaarde betekenen? En hoe kan de leider dit alles in goede banen leiden? Dit is slechts een greep uit de onderwerpen die in dit handboek aan bod komen. Het boek biedt een praktische en diepgaande introductie in de studie van menselijk gedrag in organisaties. Deze organisaties kunnen bedrijven zijn, maar ook overheidsinstellingen, zoals ziekenhuizen, scholen of begeleidingscentra.

  Dit handboek heeft een inleidend karakter en richt zich tot bachelorstudenten in de gedragswetenschappen en economisch georiƫnteerde studierichtingen. Het boek kan ook gebruikt worden door professionals die bijvoorbeeld meer zicht willen krijgen op de manier waarop mensen functioneren in groepen en welke leiderschapsstijlen mogelijk zijn.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 171mm x 247mm
  Aantal pagina's : 368
  Uitgeverij : Acco Belgiƫ
  ISBN : 9789462925571
  Datum publicatie : 02-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 43,15


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen