Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 43,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Organisaties conditioneren
  Organisaties conditioneren (boek)
 • Cover Presteren met Pavlov
  Presteren met Pavlov (ePUB)

Gedragsverandering in organisatie

Marius Rietdijk • Boek • paperback

 • Samenvatting
  "De gedragsveranderingstheorie is al lang bekend en toegepast op mens en dier. Toch kreeg gedragsverandering in Nederlandse organisaties nog weinig aandacht. Dit boek laat zien hoe je het gedrag van je baas, medewerkers, collega’s en klanten effectief beïnvloedt. Daardoor zullen je resultaten direct stijgen en werken wordt een feest.

  Waarom doen mensen niet dat stapje extra en mislukken veranderprojecten? Waarom zijn bedrijfstrainingen niet effectief? Welke resultaten willen we veranderen? Hoe kunnen we gedrag meten zonder kostbare vragenlijsten? Hoe stellen we goede doelen en belonen we beter? Hoe weten we wat de ene persoon motiveert en de ander niet? Wat is de snelste weg naar innovatie en creativiteit?

  Op deze en zoveel meer vragen wordt in dit boek ingegaan. Ook wordt een doorlichtingsmethode en trainingsformat uitgelegd waardoor je de gedragsveranderingsaanpak snel binnen de organisatie kunt verspreiden. Hierdoor zal het beste uit de organisatie komen. Je loopbaan zal in een stroomversnelling raken.

  Dr. Marius Rietdijk (1964) is universitair docent Strategie en gedragsverandering aan de Vrije Universiteit. Hij is tevens directeur/eigenaar van het organisatieadvies­bureau plimenten.com. Rietdijk is expert in de gedragsanalyse, de wetenschap van gedrags­verandering."
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 159mm x 241mm
  Aantal pagina's : 215
  Uitgeverij : Gorcum b.v., Koninklijke Van
  ISBN : 9789023245544
  Datum publicatie : 10-2009
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 43,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen