€ 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Gelukkig Groots

Thuiskomen in jouw Grootse Zelf

J.F. van der Ploeg • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Als ik jou zou vragen wie je bent, of wat je écht wilt, kun je die vraag dan beantwoorden?
  In deze tijd is het vaak rennen, springen, vliegen. Met name vrouwen ‘moeten’ veel van zichzelf en zien dit terug in onze maatschappij: een partner, kinderen, een carrière... Je herkent je hier vast in. Je wilt het goed doen. Je wilt er toe doen. En langzaam verdwijnt jouw Grootse Zelf naar de achtergrond.

  Gelukkig Groots is geschreven voor jou. Het neemt je in vijf stappen mee naar jouw meest authentieke Zelf. Het boek staat vol met grote en kleine inzichten, oefeningen en persoonlijke ervaringen. Vanuit je grootsheid kun je vol passie gaan staan voor wie je bent en daarmee ook jouw omgeving positief beïnvloeden. Thuiskomen in jouw Grootse Zelf is geluk, liefde en rust ervaren zoals nooit tevoren.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 235
  Uitgeverij : J.F. van der Ploeg
  ISBN : 9789083040202
  Datum publicatie : 12-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,3 uit 3 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  31-12-2019
  aantrekkelijk vormgegeven en mooie inhoud!
  Het boek valt direct op door de mooie omslag. De tekst is helder, uitnodigend en geeft inzicht. Mede door de illustraties en de fijne manier van schrijven, is het de schrijfster gelukt een toegankelijk en inhoudelijk sterk boek te leveren. Een aanrader dus!

     mooi vormgegeven
     uitnodigend

  Geplaatst door uit Groningen , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  13-12-2019
  Groots geluk met \'Gelukkig groots\'
  Janet heeft met haar boek ‘Gelukkig groots’ een prettig leesbaar zelfhulpboek neergezet. In haar eigen woorden schreef ze een praktisch handboek en geeft ze waardevolle tips – menigmaal uit eigen ervaring - die direct toepasbaar zijn. Met de illustraties en opmaak geeft ze een luchtig tintje aan dit boek. En dat is prettig, omdat Janet niet schroomt de diepte in te gaan. Zo ontstaat een fijne balans tussen serieuze kost en behapbaarheid. En als je het boek uit hebt? Dan heb je veel geleerd, en bovendien een handzaam naslagwerk om, als het nodig is, nog even terug te halen hoe het ook al weer zat.

     toegankelijk
     praktisch

  Geplaatst door uit Diemen , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  04-12-2019
  Voor als je gelooft dat er meer in het leven zit
  JF van der Ploeg heeft met dit boek een belangrijke stap (of eigenlijk 5 stappen) gezet om te ontdekken wie je écht bent, en waar je voor staat. Het is een gestructureerd boek, met persoonlijke verhalen waarbij de schrijfster de link legt tussen haar eigen proces en de 5 stappen die ze heeft ontdekt die haar hielpen haar grootsheid te ontdekken en waarborgen. Het is geen 'zweverig' boek, iets waar ik altijd een beetje bang voor ben als ik woorden hoor als 'Grootsheid'. Het is juist een praktisch, down to earth boek, met duidelijke tips, oefeningen om wat dieper in jezelf te kijken en alles met als doel je échte ik, je Grootse ik te ontmoeten. Aanrader voor iedere vrouw die voelt dat er meer in het leven zit, die klaar is met het gevoel afhankelijk te zijn van haar omstandigheden en die de moed heeft intern te kijken om vervolgens extern de juiste keuzes te maken.

     Toegankelijk
     Persoonlijk

  Geplaatst door uit Groningen , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ik ben groots, jij bent groots

Grootsheid. Het is een woord dat voor mij alles heeft veranderd. Hoe ik mezelf zie. Hoe ik de wereld zie. En mijn medemens. Het is een woord dat mij helpt beslissingen te nemen in het contact met anderen, bij conflicten en bij het kiezen tussen wat soms voelt als twee kwaden.
Zo durf ik uit te spreken wat ik echt voel, omdat ik ervan uitga dat de ander groots genoeg is om het te horen. Ik vertrouw erop dat het voor de juiste oren bestemd is. Ik reageer vanuit respect met een intentie van liefde. Bij conflicten blijf ik bij mezelf, omdat ik weet dat hier mijn invloed ligt. Ik ben niet bezig een ander te veranderen, maar wil hen juist zien zoals ze zijn. En als het geen match is, als er een conflict ontstaat waar er juist flow zou moeten zijn en dit niet verandert, ben ik bereid afstand te nemen. Dit is uit liefde voor de ander én voor mezelf.
Die manier van kijken naar de ander heeft me geholpen bij het daten, maar ook tijdens sollicitatiegesprekken. Waar ik voorheen altijd nerveus was en hoopte dat ik een goede indruk had achtergelaten, zat ik nu veel ontspannener aan de tafel. Wat ik van jou vind, is net zo belangrijk als wat jij van mij vindt. Misschien zelfs wel een beetje belangrijker!
Grootsheid helpt om los te komen van alle aannames die je doet en echte verbinding te realiseren met de ander. Hoe? Daar gaan we dit hoofdstuk wat dieper op in. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen