Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 71,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Geneesmiddeleninformatie
  Geneesmiddeleninformatie (ePUB)

Geneesmiddeleninformatie

J.J.F. Bütterhoff • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Een handboek en naslagwerk bestemd voor verpleegkundigen, apothekersassistenten, praktijkondersteuners en anderen
  Een goede kennis van geneesmiddelen is onontbeerlijk

  In verband met de introductie van generiek voorschrijven in de ziekenhuizen is in de tekst gekozen voor de generieke naam van geneesmiddelen


  Geneesmiddeleninformatie is een handboek en naslagwerk bestemd voor verpleegkundigen, apothekersassistenten, praktijkondersteuners en anderen die in hun dagelijkse werkzaamheden met geneesmiddelen in aanraking komen. Een goede kennis van geneesmiddelen is voor al deze groepen onontbeerlijk.De afgelopen jaren is de behandeling met geneesmiddelen complexer geworden. De hulp van verpleegkundigen wordt steeds vaker ingeroepen bij de toenemende thuisbehandeling, en hbo-geschoolde farmakundigen en farmaceutisch consulenten hebben hun entree gemaakt. Ook het voorschrijven van geneesmiddelen door nursepractitioners is bijna een feit.Deze achtste druk van Geneesmiddeleninformatie is inhoudelijk grondig herzien en aangepast aan de eisen van deze tijd. Nieuwe geneesmiddelen zijn toegevoegd, oude vervangen of geschrapt. In verband met de introductie van generiek voorschrijven in de ziekenhuizen is in de tekst gekozen voor de generieke naam van geneesmiddelen. Wel worden in tabellen de merknamen genoemd. In deze nieuwe editie is de indeling overzichtelijker gemaakt. De hoofdstukken die bij elkaar horen op basis van hun werking, zijn geclusterd in blokken.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 174mm x 246mm
  Aantal pagina's : 338
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036811958
  Datum publicatie : 09-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 71,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

5-7 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen