Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 21,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Gesprekken over de liefde

Natasha Lunn • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een ode aan de liefde in al haar vormen – met onder anderen Alain de Botton en Esther Perel Na jaren het gevoel te hebben gehad dat echte liefde onbereikbaar was, probeerde Natasha Lunn te ontdekken hoe relaties werken en veranderen over tijd. Ze ging in gesprek met auteurs en experts om te leren van hun ervaringen – en die van haarzelf. Daarbij verdiepte ze zich in vragen als: hoe vinden we liefde? Hoe houden we haar in stand? En wat gebeurt er als we haar dreigen te verliezen? Haar zoektocht leverde inzicht op over de liefde in al haar vormen: tussen geliefden, ouders en kinderen, onbekenden en vrienden. Lunn sprak o.a. met: Philippa Perry over langzaam verliefd worden Dolly Alderton over kwetsbaarheid Stephen Grosz over het accepteren van verandering Candice Carty-Williams over vriendschap Lisa Taddeo over de eenzaamheid van verlies Diana Evans over ouderschap Emily Nagoski over seks en wetenschap Alain de Botton over de psychologie van het alleen-zijn Esther Perel over onrealistische verwachtingen Roxane Gay over het herdefiniëren van romantiek en vele anderen… In Gesprekken over de liefde leidt Lunn ons door de complexiteit van de liefde. Ze herinnert ons eraan dat liefde tegelijk kwetsbaar en solide, alledaags en wonderschoon is – en altijd de moeite waard om voor te vechten. De pers over Gesprekken over de liefde:
  'Uit alle gesprekken kun je wel iets halen dat je helpt in je eigen leven. Een feest om al die wijze mensen bij elkaar in één boek te hebben.' Psychologie Magazine
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 141mm x 216mm
  Aantal pagina's : 320
  Uitgeverij : Spectrum
  ISBN : 9789000372645
  Datum publicatie : 08-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 21,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen