€ 21,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Gezag

Max Wildschut • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het oude leiderschap op basis van macht werkt niet meer in moderne organisaties. Om het beste uit mensen te halen heb je als leider gezag nodig. Gezag betekent dat mensen naar je luisteren omdat ze hier zelf voor kiezen, niet omdat het moet. Met gezag realiseer je niet alleen betere resultaten, het maakt het werk ook voor iedereen leuker – ook voor jou als leider.

  Zowel macht als gezag hangt samen met aangeboren instincten. Onze hersenen zijn echter niet geëvolueerd voor de realiteit van moderne organisaties. Hierdoor raakt ons instinct van slag – een mismatch. Het gevolg is een overvloed aan falende managers en de misvatting dat slechts weinigen in de wieg gelegd zijn om te leiden.

  In dit boek wordt uitgelegd hoe dit instinct werkt, waardoor het van slag raakt en hoe hier beter op in te spelen. Je leert zo gezag ontwikkelen in de meest onwaarschijnlijke omgeving: moderne organisaties.

  Acht principes helpen je meer gezag te ontwikkelen: 1. Begrijp de uitdaging waar je als leider voor staat; 2. Vind je niche; 3. Creëer toegevoegde waarde; 4. Leef je in; 5. Gedraag je; 6. Ken je moment; 7. Speel je rol; 8. Blijf jezelf ontwikkelen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 141mm x 214mm
  Aantal pagina's : 288
  Uitgeverij : Lev.
  ISBN : 9789400514843
  Datum publicatie : 02-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 21,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen