€ 21,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Glen Cottage

onderweg naar aquarius

Roan Dale • Boek • paperback

 • Samenvatting
  'Glen Cottage' trekt je mee in het leven van Janet Wilde, Francis O'Neil en Dane Murray door London, Milaan, Rome, New York, San Francisco, Schotland en Mexico….. Jong en gepassioneerd, gefocust hun droom te verwezenlijken, verlaten zij hun ouderlijk huis, om al snel te ontdekken dat de wereld in de tweede helft van de vorige eeuw, niet draait om geluk, passie en focus op datgene wat je inspireert. Maar materialisme, geld en macht is de drijfveer in de 'bubble' van de jaren tachtig en negentig. En tegen wil en dank worden zij meegezogen in dit systeem.
  Janet, geboren in de jaren zestig in flower-power San Francisco, heeft als kind van een hippie-moeder, een heel vrije opvoeding gekregen. Zonder structuur of houvast is zij gedwongen van kinds af aan haar eigen weg te zoeken.
  Francis groeit op in een warm nest, maar kan niet wachten tot ze het kneuterige dorpje in Schotland en de strakke teugels van haar ouders kan verruilen voor het mondaine leven in London. Zij is vastbesloten om haar droom te gaan vervullen. De realiteit blijkt echter totaal anders.
  Dane, buitenkind in hart en nieren, weet van jongs af aan precies wat hij wil. Hij doorloopt zonder problemen zijn universitaire studies en keert daarna terug naar de Schotse Hooglanden om zijn droom te verwezenlijken. De tijd is hier echter nog niet rijp voor.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 572
  Uitgeverij : Roan Books
  ISBN : 9789082367805
  Datum publicatie : 11--0001
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

2-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De stilte was intens, slechts doorbroken door het gezoem van insecten. De jonge vrouw, gezeten op een rotspunt, staarde bewegingsloos in de verte, de lichtgrijze ogen in haar gebruinde gezicht, half dichtgeknepen tegen de felle zon, ondanks de strohoed met de gebloemde band die haar gezicht deels in de schaduw hield. De grote hoed kon echter het halflange, diepglanzende donkere haar niet helemaal verhullen. Ze leek niet ouder dan een jaar of drieëntwintig, zoals ze daar zat, met haar armen om haar opgetrokken, bruine benen geslagen.
Op de grond, naast haar rugzak, lag een flesje water en een broodje.... onaangeroerd.
Het was alsof ze compleet vergeten was, waar ze was…..ze voelde hoe haar aandacht als een magneet werd weggetrokken….er was iets, iets, een soort van verre, verre herinnering….een soort van herkenning…..maar dat kon onmogelijk…..

Ze stond op en als in trance begon ze aan de afdaling……
Niet wetend dat dit pad de koers van haar leven zou gaan bepalen….
×
SERVICE
Contact
 
Vragen