Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 14,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Dag dood, tot later
  Dag dood, tot later (boek)

Goede relaties werken zo!

Machteld Stakelbeek • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In de top tien van geluk staan relaties steevast op de eerste plaats. Tegelijkertijd zijn het juist die relaties met anderen die in ons dagelijkse leven zo vaak voor problemen zorgen. Of het nu gaat om liefdesrelaties, familierelaties, vriendschapsrelaties of werkrelaties. Er bestaat geen standaardformule voor succesvolle relaties. Maar je kunt er wel invloed op uitoefenen.  In dit boek beschrijft Machteld Stakelbeek op een aansprekende manier hoe goede relaties werken. Ze introduceert hiervoor vijf krachtige basisprincipes: stel je open, kijk in de spiegel, koester het verschil, ruim verstoringen op en houd de relatie vitaal. Principes die op zichzelf heel eenvoudig zijn, maar die de nodige moed vragen en die alleen werken als je bereid bent om naar jezelf te kijken. Dat gaat met vallen en opstaan. Dit boek helpt je op weg.  * Gebaseerd op vijf heldere en stevige basisprincipes die voor elke relatie gelden

  * Voor iedereen die zijn relaties op een positieve manier wil beïnvloeden

  * Boordevol oefeningen om persoonlijke en zakelijke relaties direct te versterken  Machteld Stakelbeek is psycholoog en specialist op het gebied van relaties en leiderschap. Als therapeut, coach en trainer richt ze zich op het versterken van individuen, paren en groepen. Ze werkt bovendien als 'huispsycholoog' voor diverse bedrijven en is verbonden aan De Baak.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 166mm x 167mm
  Aantal pagina's : 128
  Uitgeverij : Van Duuren Management
  ISBN : 9789089651983
  Datum publicatie : 01-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen