Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover PEARL
  PEARL (PDF)
 • Cover Pearl
  Pearl (boek)

GolanBlitz

Adriaan Hage • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De regering van Israël houdt krampachtig vast aan hun oude ideologie. Geleidelijk aan worden de rechten van de bewoners, van de door hun bezette gebieden ontnomen. In dit boek wordt een omslag van deze situatie omschreven van uit een onverwachte hoek. Drie Russen en twee Amerikanen geven leiding aan een invasie. Dit leger is uitgerust met bijzondere verdedigingsmiddelen. Toch worden zij verrast door aanvallen uit Israël. Al hun wijsheid is nodig om de problemen het hoofd te bieden
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 271
  Uitgeverij : AdriaanHage
  ISBN : 9789082856408
  Datum publicatie : 05-2018
 • Inhoudsopgave
  Drie inwoners van de Russische federatie, twee mannen en een vrouw, leiden een onopvallend en luxe leven. Eén man is in dienst van de KGB en de andere twee zijn beroepsmilitairen. Bij toeval komt Batovy hen op het spoor en ontdekt dat fraude de bron van hun kapitaal is. Het drietal wordt voor het blok gezet, leiding te nemen van dit bataljon met al zijn risico's of de gevangenis in.

  De Russische Federatie heeft met een aantal uitvindingen een voorsprong genomen op militair gebied.
  Echter de Amerikaanse president zit in zijn maag met deze voorsprong. De vrouw van de president daagt hem uit tot een gewaagd plan, om samen met de Russen een invasie uit te voeren op de Golan Heights. Tijdens deze actie zal geprobeerd worden de Russen hun geheimen te ontfutselen en Israël aan de onderhandelingstafel te krijgen.

  Als de onderneming kamt met een ernstige tegenslag neemt de presidentsvrouw een gedurfde beslissing en haalt persoonlijk, met list en bedrog, een belangrijke Russin uit de Israëlische gevangenis. Tenslotte is "tsaar" Ivan Nikolajitsj de patstelling beu en bombardeert de Knesset.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

'Mag ik vragen hoe het met je gaat?'
'Het gaat rot. Ik ga het niet verbloemen Ferdinand, dit zou maar een onjuist beeld geven. Het ondervragen is erg, het is net of mijn weerstand wegebt. Ik ben soms zo moe en dan zeg ik niets meer maar soms ben ik het zo zat en iedere keer wordt mij voorgehouden dat ik na een bekentenis naar huis mag, naar Moskou, naar mijn kinderen maar ik weet wel als ik zeg dat ik die twee mannen vermoord heb, ga ik voor eeuwig de gevangenis in. Soms ben ik bang dat ik gedrogeerd zal worden en ook denk ik wel, werken mijn hersenen nog wel goed, ben ik soms al gedrogeerd?''
×
SERVICE
Contact
 
Vragen