€ 19,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Golfen Met Je Gedachten

Drs. Sven Burgers • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Golfen Met Je Gedachten is de gids voor iedere golfer die meer vrijheid, voldoening en plezier terug wil vinden in zijn spel. Met golf als metafoor voor het leven maakt Sven Burgers enkele psychologische processen die van toepassing zijn op het golfspel op eenvoudige wijze inzichtelijk voor de lezer. Hij reikt daarbij handige tips aan die de spelvreugde bevorderen en het relativeringsvermogen en zelfvertrouwen van golfers zal vergroten.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 105
  Uitgeverij : Eduquest
  ISBN : 9789083152202
  Datum publicatie : 05-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  05-11-2021
  Les voor ervaren golfers
  Het boek geeft een realistische kijk op de ervaring van een lage handicap speler, die kennelijk veel tijd en inspanning overheeft. Bezoekt vele golfresorts, waardoor een grote variatie aan indrukken wordt verkregen. De “ wetenschappelijke” analyse van het eigen gedrag, is niet altijd even helder. Toch zeker een interessante bijdrage voor golfspelers!


  Geplaatst door uit Noord-Brabant , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ik kies een wedge en spreek mezelf moed in. “Gewoon uit het gras hakken en nu geen domme dingen gaan doen.”Tijdens mijn slag voel ik hoe de club onder de bal door glijdt die daardoor vrolijk op zijn plaats blijft liggen. Mijn hartslag schiet nu werkelijk omhoog en ik voel de spanning in mijn lijf met de seconde toenemen. Poging twee dan maar. Ik slaag erin om de bal op de fairway te krijgen, waarbij ik me realiseer dat de afstand tot de green vanuit deze balpositie door mij niet in één slag te overbruggen is.

Mijn imaginaire calculator is nu in mijn hoofd inmiddels op volle toeren berekeningen aan het maken. Als ik de green bereik in twee slagen en ik één putt maak, kom ik er nog vanaf met dubbel bogey. De gedachte daaraan alleen al zorgt ervoor dat ik steeds nerveuzer word. Ik merk dat mijn ademhaling oppervlakkiger wordt en dat de rust en kalmte in mij inmiddels volledig verdwenen zijn. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen