€ 23,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Groeien naar lean & meaningful management support

Annemarie de Martines-van Schoonhoven • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het is niet meer van deze tijd om voor één manager te werken. Het kost geld, tijd en flexibiliteit. Het houdt kennis delen en het maken van waardevolle verbindingen tegen. De klassieke baas-secretaresseverhouding zorgt voor een te persoonlijke werkrelatie, die weinig innoverend is, waardoor iedereen achterop raakt. De moderne secretaresse pampert niet meer ‘haar’ manager als individu, maar het team waarvan zij onderdeel uitmaakt en de hele organisatie, want daar voelt zij zich onderdeel van. Met het werken in shared service organisaties bespaar je kosten en gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. Bovendien biedt het veel meer mogelijkheden aan secretaresses om hun talenten verder te ontwikkelen.

  Met een nieuwe rolverdeling komt de organisatie tot betere prestaties en dat is in het voordeel van de klant, burger, patiënt, leerling. Het boek biedt tal van handreikingen, best practices en praktijkcases voor het nieuw organiseren van managementondersteuning.
  Een onmisbaar boek voor iedereen die informatie en inspiratie wil opdoen voor de eigen organisatie. Een boek van de praktijk voor de praktijk.

  Over de auteur:
  Annemarie de Martines-van Schoonhoven adviseert organisaties over het moderniseren van hun managementondersteuning en begeleidt
  verandertrajecten. Daarnaast ontwikkelt en verzorgt zij via haar bureau Quadrant Advies (incompany) trainingen en leer- en ontwikkeltrajecten voor ondersteuners. In 2010 verscheen haar eerste boek ‘Adieu Secretaresse, Hello Assistant’.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 155mm x 235mm
  Aantal pagina's : 200
  Uitgeverij : Quadrant Advies
  ISBN : 9789082250008
  Datum publicatie : 09-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 23,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 16.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen