€ 29,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Groente voor kids

Iris Vernooij • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Groente voor kids is hét kookboek voor het hele gezin en staat voor makkelijk, gezond en lekker eten met veel groenten. Zo kook je vanaf nu maar één maaltijd voor je hele gezin. Met een kleine aanpassing kan je namelijk zowel je baby die start met de eerste hapjes als jezelf(en alle leeftijden daartussen) voeden. Zo ontstaat er een gevarieerd eetpatroon voor je baby, krijgt je dreumes een fijne overgang naar met de pot mee-eten, is er een aantrekkelijke maaltijd voor je kind én eet je zelf een lekkere, fijne en gezonde maaltijd. Tevens wordt er in dit kookboek aan de kieskeurige eter gedacht.

  Het doel van dit kookboek is om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om je hele gezin gevarieerd én voldoende groenten te laten eten. Het kookboek Groente voor kids bestaat uit 25 hoofdstukken, ieder hoofdstuk heeft een andere groente. Zo word je uitgedaagd om voor een gevarieerd aanbod aan groente te kiezen en de lekkerste recepten te maken van ontbijt tot het avondeten!

  Iris Vernooij

  Als pedagoge en (kinder)voedingsdeskundige ondersteunt Iris dagelijks ouders bij de (gezonde) eetopvoeding van hun kinderen. 'Opvoeden hoeft niet perfect, maar het kan soms wel makkelijker, daar help ik ouders graag bij, aldus Iris.' Samen met ouders zorgt Iris voor verbetering in het eetgedrag of eetpatroon, bijvoorbeeld als met de opbouw van vaste voeding of bij kieskeurig eetgedrag. Een fijne aanpak, een gezellige sfeer aan tafel én met inspiratie voor lekkere en gezonde maaltijden. Iris zorgt samen met ouders ervoor dat gezond eten (weer) een feestje kan zijn!
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 206mm x 270mm
  Aantal pagina's : 280
  Uitgeverij : STERK EN ZOET
  ISBN : 9789464439779
  Datum publicatie : 03-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen