€ 22,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Had ik dit maar eerder geweten

Anneke Rozema • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wie is er nou niet geïnteresseerd in een langdurige liefdesrelatie, iedereen toch? Dit boek is geschreven vanuit het gezichtspunt van een vrouw, maar ook de partners die dit lezen kunnen hier hun voordeel mee doen. Er bestaat niets mooiers dan er helemaal voor te gaan. In het begin spatten de vonken er vanaf, maar blijft dat ook zo? Dat is nog maar de vraag. Je ziet om je heen dat tientallen relaties sneuvelen en dat wil natuurlijk niemand.

  Hoe komt het dat na verloop van tijd alles kleurloos dreigt te worden? Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is dat jouw unieke vriend/vriendin, partner of echtgenoot bij je is. Wanneer je elkaar voorgoed kwijt bent besef je pas echt wat je mist, maar dan is het te laat.

  Om dit te voorkomen is het belangrijk om te weten welke valkuilen er op de loer liggen om jullie relatie om zeep te helpen. Met alleen “geven en nemen” kom je er niet. Wat is dan wel de sleutel? Het antwoord is zeer eenvoudig. Namelijk onvoorwaardelijke, zichzelf wegcijferende liefde zonder je eigen behoeftes uit het oog te verliezen. Een duidelijk en eerlijk boek, benaderd vanuit het perspectief van onze Schepper, Die de Liefde met een Hoofdletter notabene zelf gecreëerd heeft. Alle tips, ideeën en herkenbare humoristische sketches in dit boek hebben slechts één doel voor ogen: Dat jij het geheim zult ontdekken wat er voor nodig is om jullie relatie te doen slagen.
  “Had ik dit maar eerder geweten” is de titel van dit boek.
  Nu weet je het.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 130mm x 200mm
  Aantal pagina's : 267
  Uitgeverij : Anneke Rozema
  ISBN : 9789464436495
  Datum publicatie : 08-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 22,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen