€ 27,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Handboek Kapsalon 2022

Peter Bosman • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Handboek Kapsalon is voor iedereen die als kapper/kapster in de cosmetische branche aan de slag wil. In begrijpelijke taal behandelt dit boek alle stappen die je als startende ondernemer moet zetten om je eigen salon te starten. Een must voor iedereen die succesvol wil starten.

  Een begrijpelijk en compleet handboek waarin alle stappen staan genoemd om een eigen salon te beginnen. Dit boek is geschreven voor mensen voor starters en zzp'ers die met een eigen salon, als thuiskapper of als ambulant kapper willen beginnen. In deel één gaat het over het omzetten van je droom in een plan. We gaan in op de vraag wat je nodig hebt aan kennis, geld en materialen om te starten met je bedrijf. Zonder goede relaties ben je nergens, deel twee gaat over deze relaties en je klanten, hoe krijg je ze en hoe hou je ze. Deel drie van het boek gaat over geld, geld verdienen en geld uitgeven. Voor de start van je bedrijf moet je ook veel rekenen, en je moet rekening houden met regels waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Het laatste deel gaat over de regels die gelden voor kapsalons en kappers. Ten slotte hebben we een compleet hoofdstuk over belastingen en aftrekposten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 140
  Uitgeverij : Publimix
  ISBN : 9789086719990
  Datum publicatie : 02-2022
 • Inhoudsopgave
  kiezen voor ondernemerschap snel je startkansen berekenen het ondernemingsplan rechtsvorm gereedschap werkverdeling en organisatie de markt klanten krijgen klanten houden administratie begrotingen tarieven bepalen belastingzaken wetten en regels
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 27,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

0-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen