€ 21,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Handleiding Kind

Sander Hefting • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Omdat het makkelijker kan... De gebruiksaanwijzing is bedoeld als een ludieke insteek, maar is tegelijkertijd een echt naslagwerk tijdens de gehele opvoeding.

  In duidelijke stappen wordt uitgelegd hoe je kind ‘in elkaar zit’. Wat zit er in de verpakking, hoe hoog is het energieverbruik, hoe werken de onderdelen en de elektrische bedrading, welk onderhoud is nodig en aan welke veiligheidsmaatregelen moet je denken. De handleiding geeft aanwijzingen over slapen, eten, praten, lopen, zindelijk worden, bewegen, denken, voelen, en nog veel meer. Het beschrijft hoe je je kind op weg kunt helpen een zelfstandig, sociaal en stabiel persoon te worden. Ook bevat het een lijst met bijna 100 gangbare ‘problemen en oplossingen’ waar iedere ouder mee te maken kan krijgen. De handleiding is samengesteld met de teksten van Opvoedinformatie Nederland, aangevuld met enkele andere bronnen. Deze informatie is gestoeld op wetenschappelijke kennis en wordt gebruikt door de officiële instanties rondom de jeugdgezondheidszorg. Door de grappige opzet en serieuze inhoud is het een ideaal kraamcadeau voor kersverse ouders. Met de vele praktische tips is deze handleiding tevens een naslagwerk voor ouders die het even niet meer weten. Zo voorkom je onnodige frustraties en houd je meer energie over voor je kind, je gezin en jezelf.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 171mm x 239mm
  Aantal pagina's : 272
  Uitgeverij : DevelUPment
  ISBN : 9789090340883
  Datum publicatie : 07-2021
 • Inhoudsopgave
  Betreffende de handleiding Nog in de verpakking Kind uitpakken Verkorte handleiding De Basis Opladen De onderdelen Elektrische Bedrading Media Financieel Veiligheidsmaatregelen Groei Onderhoudsschema Energieverbruik Problemen Oplossen
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 21,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen