Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 17,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Deuren open voor ouders
  Deuren open voor ouders (ePUB)

Hartelust

ontspannen in lijf, lust en liefde

Wendy Doeleman • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek gaat over ontspannen omgaan met je lijf, seks en liefde. De meeste mensen denken dat het bij seks vooral om spanning gaat. Toch blijkt juist óntspanning de belangrijkste sleutel tot fijne ervaringen te zijn. Als je relaxed met jezelf en met een ander kunt zijn en als je je lichaam echt diep kunt ontspannen, dan kan de energie door heel je lichaam stromen. Dat kan tijdens seks voor superintense ervaringen zorgen die ook nog eens heel lang kunnen duren. En mocht seks jou (nog) totaal niet boeien; ook zonder dat is een ontspannen lijf absoluut chill.

  Hartelust staat vol weetjes, tips, ervaringen en filmpjes die jongeren én volwassenen zullen verrassen. Het boek is vanuit een eigentijdse, spirituele visie geschreven en gaat daarmee verder en dieper dan ieder ander jongerenboek over seks.

  Hartelust is een boek dat ouders zonder blikken of blozen op de keukentafel of naast het bed van hun puber kunnen leggen. Als het tenminste niet op hun eigen nachtkastje blijft liggen…

  Wendy Doeleman is moeder van drie pubers en een ervaren schrijver op het gebied van opvoeding, pedagogiek en seksualiteit. Ze schreef eerder onder andere ‘Coole seks, relaxte liefde’ (2010). Via Bliss Your Body geeft Wendy workshops, cursussen en lezingen voor jonge mensen en voor ouders van pubers.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 168
  Uitgeverij : Bliss Your Body
  ISBN : 9789492182432
  Datum publicatie : 11-2015
 • Inhoudsopgave
  VOORAF
  1 UIT JE HOOFD, IN JE LIJF
  2 GIRLS-GIRLS-GIRLS
  3 O BOY, O BOY
  4 SOLO SEKS & PORNO
  5 IN CONTACT
  6 KLEREN AAN/UIT?
  7 NEVER AS GOOD AS THE FIRST TIME
  8 COOLE SEKS
  9 WAAR VAL JE OP?
  10 ALS HET ANDERS GAAT…
  LAST BUT NOT LEAST
  VOOR WIE MEER WIL…
  DANK!
 • Reviews (8 uit 1 reviews)

  06-06-2017
  Informatief, mooi en vrolijk boek
  Wat een leuk boek. Mooi opgemaakt, goede uitleg over het mannelijk en vrouwelijk lichaam en samen seks hebben. Mooi opgebouwd, leuke praktische tips en weetjes tussendoor. Geweldig als je op die leeftijd dit al weet over seks. Ook heel goed dat steeds benadrukt wordt dat je niets tegen je zin hoeft te doen en voelen wat bij je past. De quotes over verschillende situaties helpen daarbij. Aangezien ik buiten de doelgroep val, wist ik al veel, en tegelijkertijd toch wat nieuwe tips ontdekt. Eenvoudig, duidelijk en fijn om te lezen.

     Leuke, praktische tips.
     Goede uitleg. Mooie opmaak
     Meer love tips mogelijk

  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 17,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen