€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Helende Bladeren

Claudia Boon • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Honderden jaren geleden werden Terram en de draken gered van de duisternis door een groep helden. De duisternis had veel schade aangericht waardoor de aardedraken nu bijna allemaal uitgestorven zijn.
  Eén is er nog in leven: Nepheda de laatste Aardedraak. Echter gaat haar gezondheid langzaam achteruit, en Sanct Solix, haar beschermer, maakt zich grote zorgen. Wanneer Eilika een aardedrakenei vindt, bloeit er nieuwe hoop op voor de draken van Terram. Helaas blijft haar vondst niet onopgemerkt, en loert er uit alle kanten gevaar. Met hulp van Ylva, een ijsmagiër uit Ísríki; Cieri, een verbannen nachtnox; de arrogante prins van Stormland en haar beste vriend Harmen reist ze door Terram om het ei uit te laten komen. Maar kan ze deze vreemdelingen wel vertrouwen?
  De enige die met zekerheid aan haar zijde staat is Sanct Solix en Eilika is dan ook vastbesloten om het drakenei naar hem toe te brengen. Maar als het Amazwese meisje Aster met haar aardedrakenmagie hun pad kruist, ontstaat er verwarring over wie het drakenei nu eigenlijk écht hoort te bezitten. Zullen ze samenwerken of zijn er ook verraders in hun midden?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 140mm x 210mm
  Aantal pagina's : 342
  Uitgeverij : Owl Book Publishing
  ISBN : 9789083053844
  Datum publicatie : 03-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen