€ 27,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Help de geascendeerde meesters oorlog te stoppen

Spiritualiseer de wereld vol. 2

Kim Michaels • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een werkboek voor diegenen die werkelijk vrede willen brengen.

  Heb je het gevoel dat er lang genoeg oorlog op deze planeet is geweest, maar weet je niet wat je hier aan kunt doen? Dit boek legt uit dat wij mensen niet de macht hebben om oorlog te stoppen, maar dat onze universele, spirituele leraren, de geascendeerde meesters, wel die macht hebben. Wat zij niet hebben is de bevoegdheid, die zij alleen van ons kunnen krijgen. Door de leringen en de praktische handvatten in dit boek te gebruiken, kun je een persoonlijke bijdrage leveren in het overbrengen van de bevoegdheid aan de geascendeerde meesters om oorlog te stoppen.

  De diepzinnige leringen in dit boek belichten de spirituele oorzaken van oorlog en leggen de verborgen krachten bloot die oorlog creëren en vasthouden, waarbij mensen als pionnen worden ingezet voor hun betekenisloze spelletjes. Door de middelen te gebruiken, help je de geascendeerde meesters om deze niet aflatende krachten achter oorlog te verwijderen, en dit is de sleutel tot ware vrede.

  Dit boek werd gegeven als een directe openbaring van de geascendeerde meester Moeder Maria die het ambt van de Goddelijke Moeder voor alle mensen bekleedt. Zij zegt dat als genoeg mensen de middelen in dit boek gebruiken, de krachten van de oorlog binnen een afzienbare tijd kunnen worden verwijderd.

  Zul jij een persoonlijke bijdrage leveren om oorlog tot een ding uit het verleden te maken?


  Fragment

  Begrijp, als je dat al niet gedaan hebt, dat een van de doelen van de geascendeerde meesters en onze progressieve openbaringen is, je de waarheid, de realiteit, een dieper begrip te geven van wat er aan de hand is. Je bent opgevoed met een zeer beperkt begrip van wat er werkelijk gebeurt omdat je enkel het fysieke, materiele perspectief op het leven kreeg. Je hebt slechts een klein deel van wat er gebeurt op het fysieke niveau gekregen.
  Wij, de geascendeerde meesters, proberen je te helpen begrijpen dat het fysieke niveau slechts het meest oppervlakkige aspect van het leven op deze planeet is. Als je enkel naar het fysieke vlak kijkt, krijg je ook enkel de meest oppervlakkigste interpretatie en verklaring van de diepere oorzaken van de gebeurtenissen die je om je heen ziet. Fysieke gebeurtenissen worden meestal niet veroorzaakt door wat er gebeurt op fysiek niveau. Fysieke gebeurtenissen worden nooit uitsluitend veroorzaakt door wat er gebeurt op het fysieke niveau. Er zijn altijd verborgen oorzaken die reiken tot de in drie hogere octaven: de emotionele-, mentale-, en identiteitsrijken. Dit wil ik je graag uitleggen vanuit het perspectief van oorlog.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 537
  Uitgeverij : Vrije Kennis
  ISBN : 9789083014517
  Datum publicatie : 12-2018
 • Inhoudsopgave
  Inhoud

  Inleiding 7
  1 Hoe spirituele mensen kunnen helpen oorlog te stoppen 13
  2 Maak de mensen bewust van hun potentieel om oorlog te stoppen 33
  3 De niet fysieke oorzaken van oorlog 55
  4 De niet fysieke oorzaken van oorlog blootleggen 75
  5 Hoe oorlog daadwerkelijk kan worden verwijderd 96
  6 Maak mensen bewust van de noodzaak van het oordeel 120
  7 Angst als een van de oorzaken van oorlog 141
  8 De illusie van angst verbrijzelen 161
  9 De krijgersmentaliteit 184
  10 De oorlogsmentaliteit verbrijzelen 200
  11 Materieel gewin door oorlog 220
  12 De oordelen over de oorlog om winst te maken 242
  13 De ontmaskering van het valse geldsysteem 261
  14 Oorlog en de queeste naar macht 281
  15 Oordelen over de onverzadigbare queeste naar macht 304
  16 Hoe ideeën worden gebruikt om oorlog te rechtvaardigen 325
  17 Oordelen over fanatisme 349
  18 De noodzaak om het astrale vlak schoon te maken 374
  19 Het astrale vlak zuiveren 397
  20 Misleidingen in het mentale rijk 418
  21 Zuivering van het mentale rijk 444
  22 Illusies over je identiteit 464
  23 Zuivering van het identiteitsoctaaf 484
  24 Jezelf beschermen tegen de gevallen wezens 504
  25 Bescherming tegen duistere krachten 512
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 27,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Begrijp, als je dat al niet gedaan hebt, dat een van de doelen van de geascendeerde meesters en onze progressieve openbaringen is, je de waarheid, de realiteit, een dieper begrip te geven van wat er aan de hand is. Je bent opgevoed met een zeer beperkt begrip van wat er werkelijk gebeurt omdat je enkel het fysieke, materiele perspectief op het leven kreeg. Je hebt slechts een klein deel van wat er gebeurt op het fysieke niveau gekregen.
Wij, de geascendeerde meesters, proberen je te helpen begrijpen dat het fysieke niveau slechts het meest oppervlakkige aspect van het leven op deze planeet is. Als je enkel naar het fysieke vlak kijkt, krijg je ook enkel de meest oppervlakkigste interpretatie en verklaring van de diepere oorzaken van de gebeurtenissen die je om je heen ziet. Fysieke gebeurtenissen worden meestal niet veroorzaakt door wat er gebeurt op fysiek niveau. Fysieke gebeurtenissen worden nooit uitsluitend veroorzaakt door wat er gebeurt op het fysieke niveau. Er zijn altijd verborgen oorzaken die reiken tot de in drie hogere octaven: de emotionele-, mentale-, en identiteitsrijken. Dit wil ik je graag uitleggen vanuit het perspectief van oorlog. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen