€ 10,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het beste moet nog komen

Berg • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Hendrik Nobel is bepaald niet de vrolijkste persoon die er op de aardkloot rondloopt. Zijn zwaarmoedige buien hebben er voor gezorgd dat hij is afgekeurd voor zijn werk en hij vindt dat er weinig meer is om voor te leven.
  Een leven dat in zijn ogen trouwens toch zinloos is.

  Hij ziet met lede ogen aan hoe de mensheid er een grote puinhoop van gemaakt heeft. Een allesvernietigende bom op de aardbol zou in zijn ogen meer dan terecht zijn.

  Een hernieuwde kennismaking met een oude schoolvriendin zet zijn droefgeestige bestaan echter op zijn kop. Ook de ontmoeting met haar zoon zorgt ervoor dat zijn kijk op het leven een bijzondere wending neemt.
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 240
  Uitgeverij : Tigris
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 08-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,5 uit 2 reviews)

  08-09-2017
  zoooooo herkenbaar
  Verplichte kost voor mensen die in de fase van hun leven zitten waarin ze alles al hebben meegemaakt en zowel terugblikken als vooruitblikken op hun leven. Er gaat geen bladzijde voorbij of je hebt als lezer hetzelfde gevoel of dezelfde gedachtes als Hendrik. De interne worsteling van de hoofdpersoon en zijn kijk op de buitenwereld zal menig lezer bekend voorkomen en deze herkenning maakt het mogelijk eenvoudig mee te gaan in de belevenissen van de hoofdpersoon. De lezer zal met Hendrik zowel medelijden krijgen, verbaasd zijn, verdrietig en boos zijn, Maar eigenlijk is de lezer dat ook zichzelf. Na lezing van het verhaal zal men moeten erkennen dat we zelf allemaal Hendrik zijn.


  Geplaatst door , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  28-08-2017
  Boeiend verhaal
  Goed geschreven. Net als je denkt dat het een beetje zwaar wordt, komt er weer een luchtiger stukje. Je moet als lezer wel blijven opletten, om de verhaallijnen goed uit elkaar te houden. Leuke ontwikkeling van het personage van de hoofdpersoon.

     Leest vlot
     blijft tot het einde boeien

  Geplaatst door uit Capelle aan den IJssel
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 10,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen