Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 55,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Handboek chronische vermoeidheid
  Handboek chronische vermoeidheid (boek)

Het chronisch vermoeidheidssyndroom

Gijs Bleijenberg • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Direct toepasbaar behandelprotocol voor CVS in 3 fasen. Auteurs zijn zeer deskundig op het terrein van CVS; beide zijn werkzaam bij het Nijmeegs Kenniscentrum Chronische Vermoeidheid, St Radboud. Protocol valt uiteen in heldere stappen, die precies worden uitgelegd.

  In dit boek wordt het protocol voor de behandeling van patiënten met het chronisch vermoeidheidssyn¬droom (CVS) beschreven. Het is een gewijzigde versie van eerder verschenen protocollen, geschreven op basis van de resultaten van veel wetenschappelijk onderzoek en klinische ervaring. De interventies zijn in detail uitgewerkt. De handelingen van de therapeut worden stapsgewijs beschreven en geïllustreerd met veel voorbeelden. In de behandeling ligt de nadruk nu meer op de verandering van cognities en minder op de opbouw van lichamelijke activiteit. Er wordt uitvoerig aandacht besteed aan hoe een patiënt volledig herstel van CVS kan bereiken. Het protocol beschrijft de individuele behandeling van CVS-patiënten, maar ook groepsbehandeling en behandeling van adolescenten komen beknopt aan de orde. Aan het wetenschappelijk onderzoek bij CVS wordt in dit boek slechts summier aandacht besteed. Alleen de achtergronden die nodig zijn om CVS effectief te behandelen, komen aan bod. De nadruk ligt op het beschrijven van de diagnostiek en behandeling van CVS in de klinische praktijk. Bedoeld voor gedragstherapeuten die CVS-patiënten behandelen of gaan behandelen.De nadruk ligt op het beschrijven van de diagnostiek en behandeling van CVS in de klinische praktijk. Bedoeld voor gedragstherapeuten die CVS-patiënten behandelen of gaan behandelen.De auteurs hebben een gedetailleerd behandelprotocol geschreven. Zakelijk en helder met veel aandacht voor de specifieke problemen die zich voor kunnen doen bij de behandeling van CVS-patiënten. (..) De auteurs zijn topspecialisten en dat blijkt uit iedere zin van dit boek. Aldus prof.dr. C.A.L. Hoogduin (voorzitter van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie- VGCt).
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 152
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789031381944
  Datum publicatie : 06-2010
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 55,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen