Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 59,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover 2013
  2013 (boek)

SharePoint 2016

Penelope Coventry • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Microsoft SharePoint beïnvloedt in sterke mate de manier waarop werknemers binnen organisaties samenwerken. Samenwerking, collaboratie, beschikbaar maken en delen van informatie via het web is precies wat SharePoint 2016 biedt. En omdat SharePoint samenwerkt met veelgebruikte programma's als Microsoft Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook, Project en OnNote, vormt SharePoint 2016 de de-factospil in de Office 2016 Suite.

  Dit boek is primair geschreven om gebruikers een helpende hand te bieden zodra ze met SharePoint gaan werken. Stap voor stap leert u wat SharePoint-sites zijn en uit welke componenten ze bestaan. U leert hoe u componenten aan SharePoint-sites toevoegt en hoe u de functionaliteit daarvan naar uw hand zet. Aan de hand van vele oefeningen leert u hoe u informatie via het web deelt en toegankelijk maakt voor anderen. Ook leert u hoe u efficiënt gebruikmaakt van de deel-mogelijkheden van SharePoint in combinatie met (lokaal) geïnstalleerde Office-toepassingen als Word, Excel, Outlook en Access, maar ook met de online versies van de Office-apps. Tot de behandelde onder-werpen behoren:

  Wat is SharePoint? Navigeren door een SharePoint-site Werken met lijsten en bibliotheken Werken met webpagina's Sites maken en beheren Sociale functies gebruiken Werken met wiki's en blogs Personen en informatie zoeken Taken en werkstromen beheren SharePoint gebruiken met Word, Excel, Access en Outlook Business intelligence toepassen Inhoudsbeheer gebruiken Op de website www.vanduurenmedia.nl kunt u gratis het oefenmateriaal downloaden waarmee u de vele oefeningen in dit boek kunt voltooien.

  Trefwoorden: sharepoint 2016 microsoft office 2016 samenwerken internet delen kantoortoepassing

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 171mm x 241mm
  Aantal pagina's : 600
  Uitgeverij : Van Duuren Informatica
  ISBN : 9789059409781
  Datum publicatie : 01-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 59,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen