€ 59,90


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het complete handboek natuurfotografie

Bob Luijks • Boek • hardback

 • Samenvatting
  EINDELIJK is ie er: Het complete handboek natuurfotografie. Eén boek dat elk onderwerp binnen de natuurfotografie behandelt: alle disciplines, elke fotografietechniek, alle fotogenieke soortgroepen, alles over apparatuur en instellingen. Het nieuwe standaardwerk over natuurfotografie, geschreven door gedreven professionals. 170 hoofdstukken, 416 pagina’s en 29x23 cm groot. Méér dan een gedrukt boek Het is onmogelijk alles in 416 pagina’s te vatten. In werkelijkheid is het boek vele malen dikker: elk hoofdstuk bevat een QR code met digitale content voor verdere verdieping. Extra artikelen, video’s, cheatsheets, beeldrecepten en webinars.

  Er zijn veel boeken over natuurfotografie. Sterker nog, afgelopen twintig jaar publiceerden we zelf tientallen boeken over deze boeiende tak van fotografie. Maar er ontbrak nog een compleet handboek dat elk onderwerp binnen de natuurfotografie behandelt. Alle disciplines, elke fotografietechniek, alle fotogenieke soortgroepen, van dag tot nacht en onder alle omstandigheden, alles over apparatuur en instellingen. Met meer dan 170 hoofdstukken heb je hét standaardwerk over natuurfotografie in handen. De auteurs, allemaal gedreven professionals, geven antwoord op al jouw vragen en stellen je in staat zelf de mooiste natuurfoto’s te maken. Meer dan een gedrukt boek Het is onmogelijk alles over natuurfotografie in 416 pagina’s te vatten. In werkelijkheid is het boek vele malen dikker: elk hoofdstuk bevat een QR-code met digitale content voor verdere verdieping. Extra artikelen, video’s, cheatsheets, beeld recepten en webinars bieden alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met, en te groeien in de natuurfotografie.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 247mm x 294mm
  Aantal pagina's : 416
  Uitgeverij : PiXFACTORY
  ISBN : 9789079588480
  Datum publicatie : 11-2023
 • Inhoudsopgave
  Cameratechniek Licht Landschap Weer Macro Vogels Dieren Nacht Fototechniek Nabewerken Elk van bovenstaande onderdelen bevatten meerdere hoofdstukken
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 59,90

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen