Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 23,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Tot de dood ons scheidt Barones
  Tot de dood ons scheidt Barones (boek)
 • Cover Het Uilenbos Complot
  Het Uilenbos Complot (boek)

Het Geheim van de Piramide van Cheops

René Ofsen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  René Ofsen is 11 keer in Egypte geweest en heeft daar diverse Arabische kennissen opgedaan. Bij een bezoek aan de Piramide van Cheops in Caïro werd hij zo getroffen door de piramide en de hoogte, waarvan merendeel het grootste deel onder het zand ligt, dat hij ter plaatse een ingeving kreeg om een spannende thriller te gaan schrijven. De namen van zijn kennissen daar, gebruikt hij in deze roman.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 372
  Uitgeverij : www.rene-ofsen.nl
  ISBN : 9789463457545
  Datum publicatie : 07-2019
 • Inhoudsopgave
  Noby, geheim agent, krijgt een visioen over schatten onder de Piramide van Cheops. Honderden geleerden komen naar Egypte en beginnen aan de grootste opgraving ooit. Diep onder in de piramide vinden ze dat wat bewoners van het verloren continent Atlantis daar bewaard hebben voor het nageslacht. Terroristen die de gevonden schatten proberen te stelen worden meedogenloos geliquideerd. Ook een zwaar bewaakte geheime ondergrondse piramide in de Sahara, waar men schone nieuwe energie probeert te onttrekken aan de bovenste lagen van de aarde, worden streng bewaakt. Daarnaast vinden in het nieuwe Hof van Eden even buiten Caïro spectaculaire genezingen plaats. In deze spannende roman wordt het oude Egypte belicht, speciale troepen waken over de geleerden, romantiek een plaats krijgt en wereldberoemde mediums een grote rol spelen tijdens de opgraving.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 23,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen