Niet leverbaar

×

€ 12,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het grote mosselboek

Tine Bral • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De oester van de armen wordt-ie ook wel genoemd. De mossel. In Het Grote Mosselboek gaan we op zoek naar het hoe en waarom van dit zeediertje. We honoreren de mossel voor haar gigantische betekenis voor de Belgische en Nederlandse horeca, maar zoeken óók de randjes op.
  Tuurlijk, in België worden ze doorgaans met friet gegeten (moules-frites) en in Nederland meestal met brood en de drie bekende sausjes. Maar het kan heel anders, zo bewijst dit boek.
  Mosselen zijn niet alleen lekker; ze zijn ook erg gezond. Ze zitten tjokvol hoogwaardige voedingsstoffen als eiwitten, mineralen (jodium, fosfor, seleen, koper en ijzer) en de vitamines A, B, C en D. Verder bevatten ze nauwelijks vet; nog geen vier procent. Dit vet is bovendien rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, die cholesterolverlagend werken.
  Het Grote Mosselboek is een feest voor iedereen die van het heerlijke diertje houdt, met of zonder friet. Gekookt, rauw of uit de wok met rode peper en wat knoflook. Zeker weten dat je van dit boek trek krijgt. En je leert er een boel van. Van bereidingswijzen via film, literatuur en economie naar de historie. De mossel was er, is er en zal altijd blijven bestaan. Eet smakelijk!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 132mm x 211mm
  Aantal pagina's : 180
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789490608576
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen