Niet leverbaar

×

€ 27,90


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het grote tweelingenboek

Coks Feenstra • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het Grote Tweelingenboek beantwoordt de vele vragen die ouders van meerlingen zich dagelijks stellen. Er wordt geen vraagstuk overgeslagen dat meerlingouders tegen kunnen komen, vanaf het moment dat er een meerling op komst is totdat deze de volwassen leeftijd heeft bereikt. Het boek bevat een schat aan informatie over de zwangerschap, de bevalling, de baby-, peuter- en kleuterperiode, de lagere schooltijd, de puberjaren en de volwassen leeftijd.
  Deel van een meerling zijn bepaalt het basisgevoel van een persoon. Coks Feenstra beschrijft zeer deskundig de vele facetten van het tweelingzijn, de positieve en negatieve kanten, de soms jarenlange strijd om het ‘ik’-gevoel, maar ook de intense en unieke verbondenheid.
  De informatie over tweelingstudies maakt het boek ook interessant voor wetenschappers en mensen die beroepshalve met tweelingen te maken hebben. Daarnaast heeft het boek een aantal hoofdstukken dat voor tweelingen zelf interessant is om te lezen. Met andere woorden, een zeer compleet boek, een aanrader voor ouders van tweelingen en tweelingen zelf.
  Coks Feenstra studeerde in 1977 af als ontwikkelingspychologe aan de Rijksuniversiteit, Groningen. Van 1981 tot 1986 schreef ze voor verschillende bladen, zoals 'Kinderen', 'Ouders van Nu' en 'Groter Groeien'. In 1986 vertrok ze met haar gezin naar Valencia. In 1995 raakte Coks gefascineerd door tweelingen. Dit leidde in 1999 tot haar boek El Gran Libro de los Gemelos (Het Grote Tweelingenboek), het standaardwerk in Spanje. In 2007 verscheen een nieuwe en uitgebreidere versie. Ze wordt in Spanje als de tweelingdeskundige beschouwd. Zij vertaalde zelf haar boek in het Nederlands.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 172mm x 240mm
  Aantal pagina's : 408
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789061006367
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 27,90

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen