Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover De Kracht Van Symbolen
  De Kracht Van Symbolen (boek)
 • Cover Het Lenormand aantekenboekje
  Het Lenormand aantekenboekje (boek)

Het hedendaagse Lenormand Orakel Handboek

Fabio Vinago • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Instant antwoord op al je levensvragen met het 'Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek'. Iedereen die vertrouwd is met de wereldvermaarde Lenormandkaarten onderkent dat deze waarzegkaarten tot verbluffende voorspellingen leiden. Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek is er eentje uit de duizend. Het opzet van de auteur bestaat erin om jou een vliegende start te geven bij het leren werken met de Lenormandkaarten én om je op een andere manier naar de kaarten te laten kijken. De 36 kaarten zijn onderverdeeld in tien levensthema’s. Per kaart tref je de medaillon, sleutelwoorden, een algemene betekenis, persoonlijkheids- en gezondheidskenmerken, relationele thema’s, werkgerelateerde items, financiële kwesties, evenals een advies. Uniek aan dit boek is de zogenaamde ‘soulmatemethode’. Via dit legpatroon achterhaal je of twee mensen al dan niet verbonden zijn op zielenniveau. Daarnaast is er een volledig hoofdstuk dat gewijd is aan de betekenis van de gewone speelkaarten en aan de duiding van de kaartkleuren (de harten, klaveren, ruiten en schoppen). Het boek besteedt verder uitgebreid aandacht aan de interpretatie van de zogenaamde ‘omgekeerde’ kaarten. Fabio’s veelzijdige en diepgaande manier van interpreteren is uniek. Zijn jarenlange ervaring met de Lenormandkaarten stelde hem in staat om dit compleet handboek te schrijven. Op die manier is het toegankelijk voor zowel de beginnende als de gevorderde kaartlegger. ‘Instant antwoord op al je levensvragen’ schetst voor eenieder in een mum van tijd een ondubbelzinnig beeld. Het boek is de perfecte leidraad opdat ook jij het werken met de Lenormandkaarten zou leren beheersen.

  HET HEDENDAAGSE LENORMAND ORAKEL HANDBOEK Instant antwoord op al je levensvragen Iedereen die vertrouwd is met de wereldvermaarde Lenormandkaarten onderkent dat deze waarzegkaarten tot verbluffende voorspellingen leiden. Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek is er eentje uit de duizend. Het opzet van de auteur bestaat erin om jou een vliegende start te geven bij het leren werken met de Lenormandkaarten én om je op een andere manier naar de kaarten te laten kijken. De 36 kaarten zijn onderverdeeld in tien levensthema’s. Per kaart tref je de medaillon, sleutelwoorden, een algemene betekenis, persoonlijkheids- en gezondheidskenmerken, relationele thema’s, werkgerelateerde items, financiële kwesties, evenals een advies. Uniek aan dit boek is de zogenaamde ‘soulmatemethode’. Via dit legpatroon achterhaal je of twee mensen al dan niet verbonden zijn op zielenniveau. Daarnaast is er een volledig hoofdstuk dat gewijd is aan de betekenis van de gewone speelkaarten en aan de duiding van de kaartkleuren (de harten, klaveren, ruiten en schoppen). Het boek besteedt verder uitgebreid aandacht aan de interpretatie van de zogenaamde ‘omgekeerde’ kaarten. Fabio’s veelzijdige en diepgaande manier van interpreteren is uniek. Zijn jarenlange ervaring met de Lenormandkaarten stelde hem in staat om dit compleet handboek te schrijven. Op die manier is het toegankelijk voor zowel de beginnende als de gevorderde kaartlegger. ‘Instant antwoord op al je levensvragen’ schetst voor eenieder in een mum van tijd een ondubbelzinnig beeld. Het boek is de perfecte leidraad opdat ook jij het werken met de Lenormandkaarten zou leren beheersen. Over de auteur Fabio is een ervaren kaartlegger en psychic medium die bekend staat om zijn no-nonsense aanpak. Recentelijk heeft hij ook de eerste Complete Gypsy Waarzegset (verkrijgbaar via www.bloom.be) aan zijn palmares kunnen toevoegen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 141mm x 216mm
  Aantal pagina's : 176
  Uitgeverij : Bloom
  ISBN : 9789072189189
  Datum publicatie : 02-2020
 • Inhoudsopgave
  1. Voorwoord p. 7 Primeur: digitale leeromgeving 2. Duiding van de kaarten p. 12 Diverse levenssituaties duiden p. 13 Kaartkleuren p. 14 Harten Klaveren Ruiten Schoppen Overige persoonskaarten p. 16 Dames Heren Kinderen Verbindingskaarten p. 21 3. Voorbereiding p. 23 Betekenis van de 36 Lenormandkaarten 11 betekenissen die we toekennen aan elke kaart 4. Legmethoden      p. 100 Methode met vijf kaarten Methode met negen kaarten Relatiemethode Grand Tableau met 36 kaarten Themamethode Obstakelmethode met 36 kaarten Soulmatemethode 5. Rechtop en omgekeerde betekenis  p. 146 Vraag over de liefde - methode 1 Vraag over de liefde - methode 2 Vraag over vertrouwen Vraag over vriendschappen Vraag over relatieherstel 6. De kaartkleuren ontsluierd  p. 151 7. Het lezen van de gezondheid  p. 157 Methode 1: de vier kaarten rond de Boom Methode 2: de kaarten rond de positie van de Boom 8. Werken met de gewone speelkaarten p. 162 9. Slotwoord  p. 169 Overige werken van de auteur p. 172
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen