€ 18,95

ePUB ebook

  € 2,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Het meest gevaarlijke bijgeloof

Larken Rose • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De meeste mensen, die kijken naar de wereld vol problemen met zijn lange geschiedenis van onrecht en menselijk lijden, zullen sociale misstanden toeschrijven aan hebzucht, onwetendheid, haat, of gebrek aan medeleven voor anderen. Zelden overweegt iemand de mogelijkheid dat zijn eigen opvattingen, waarnemingen en overtuigingen misschien de grondoorzaak zouden kunnen zijn van het meeste lijden in de wereld.

  Maar in bijna elk geval is dat zo.

  Het allergrootste deel van diefstal, afpersing, intimidatie, lastigvallen, mishandeling en zelfs moord - dus het overgrote deel van de menselijke onmenselijkheid tegen de medemens - komt niet van hebzucht, haat en intolerantie dat zich in onze harten verbergt, maar van één verderfelijke en bijna universele aanname, één onbetwijfeld geloof, één irrationeel, met zichzelf tegenstrijdig bijgeloof dat alle nationaliteiten, alle religies, alle rassen, alle tijden, en alle inkomensklassen heeft geïnfecteerd.

  Als de mensheid dit verkeerde idee zou kunnen opgeven, zelfs zonder verder een greintje wijsheid of medeleven te vergaren, zou het grootste deel van het onrecht en de onderdrukking in één keer verdwijnen. Maar dit kan niet gebeuren voordat mensen klaar en bereid zijn om hun oordelende ogen naar zichzelf te richten om hun eigen geloofssystemen objectief te onderzoeken, te herkennen en te begrijpen, en uiteindelijk afstand te doen van het meest gevaarlijke bijgeloof.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 182
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789491164729
  Datum publicatie : 09-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,6 uit 7 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  11-01-2021
  Het meest belangrijke boek
  Dit boek is geschreven vanuit het perspectief van de Amerikaanse overheid, maar is vrijwel één op één te 'vertalen' naar de Nederlandse overheid. Als je dit boek nog niet gelezen hebt ken je Nederland niet en weet je niet welke rol je daar zelf in te spelen hebt. 'Het meest gevaarlijke bijgeloof' opent je ogen en dat kan als pijnlijk worden ervaren. U bent gewaarschuwd.

     Binnenkort misschien verboden.

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  05-08-2019
  Het meest gevaarlijke bijgeloof
  Moeilijk te volgen en erg Amerikaans. Wel een eye openen voor ons allemaal. We kunnen er wel iets mee doen. En kijk naar je zelfen verander je zelf. Een leuk begin.

     Moet meer boeken van komen en dan n
     Moeilijk leesbaar
     Te Amerikaans

  Geplaatst door uit Ter Apel , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 6 uit 10


  13-02-2017
  Goed
  Goed

     Leerzaam
     Inzichtelijk
     Niet iedereen heeft het boek.
     Niet iedereen maakt er werk van.

  Geplaatst door uit MONSTER , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  22-02-2016
  Zeer verfrissend idee
  Na het lezen van het boek zie je allerlei bewijzen dat de schrijver met een scherpe blik naar de wereld kijkt. Soms draaft de schrijver wat door maar het was een heerlijk boek om te lezen. Erg verfrissend idee met toekomst mogelijkheden.

     Mind turning idee
     Soms wat veel herhaling

  Geplaatst door uit Drenthe , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  31-01-2016
  Het meest gevaarlijke bijgeloof
  Dit boek, met dit inzicht, geeft veel te denken.. Maria

     Duidelijk
     Op naar een betere wereld!
     Geen
     Geen

  Geplaatst door uit Bovensmilde , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  18-12-2015
  Het meest gevaarlijke bijgeloof , geweldig boek
  Ik zelf kende dit boek al middels een online e book , ik vind het zo,n geweldig goede omschrijving van Larken Rose dat ik het cado wil geven als kerstgeschenk

     de duidelijkheid
     redelijke prijs
     geen minpunten

  Geplaatst door uit het gooi , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  18-12-2015
  Het meest gevaarlijke bijgeloof , geweldig boek
  Ik zelf kende dit boek al middels een online e book , ik vind het zo,n geweldig goede omschrijving van Larken Rose dat ik het cado wil geven als kerstgeschenk

     de duidelijkheid
     redelijke prijs
     geen

  Geplaatst door uit het gooi , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 18,95

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Wat je in dit boek aantreft gaat, naar alle waarschijnlijkheid, direct in tegen wat je is geleerd door je ouders en je leraren, wat je is verteld door de kerken, de media en de regering, en veel van wat jij, je familie en je vrienden altijd hebben geloofd. Ondanks dat, is het de waarheid, zoals je zult ontdekken als je jezelf toestaat het onderwerp objectief te overwegen. Niet alleen is het de waarheid, het kan wel eens de meest belangrijke waarheid zijn die je ooit zult horen.

Meer en meer mensen ontdekken deze waarheid, maar daarvoor is het noodzakelijk verder te kijken dan vele eerder aangenomen overtuigingen en diepgeworteld bijgeloof, om de levenslange indoctrinatie opzij te zetten en een aantal nieuwe ideeën open en eerlijk te onderzoeken. Als je dit doet, zul je een dramatische verandering ervaren van hoe je de wereld ziet. Dat zal in het begin vrijwel zeker ongemakkelijk voelen, maar op de lange termijn is het de moeite zeker waard. En als genoeg mensen ervoor kiezen om deze waarheid te zien, en die omarmen, zal het niet alleen het wereldbeeld van die mensen drastisch veranderen, maar het zal de wereld zelf drastisch veranderen, ten goede.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen