Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 18,95

ePUB ebook

  € 9,95

PDF ebook

  € 8,95

Meer van deze auteur

 • Cover Het meisje dat haar vijand omarmt
  Het meisje dat haar vijand omarmt (PDF)
 • Cover Het meisje dat haar vijand omarmt
  Het meisje dat haar vijand omarmt (ePUB)

Het meisje dat haar vijand omarmt

Jonas Baert • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De vijand heeft meerdere gezichten.
  Ella staat voor een van de moeilijkste periodes van haar leven. Een zware operatie gevolgd door een nog zwaardere revalidatie. Haar vijand maakt het haar ondertussen aartsmoeilijk. Ze worstelt met zichzelf en haar omgeving. De vijand slaat bovendien regelmatig toe. Blijft Ella de situatie de baas, of wordt alles haar uiteindelijk te veel?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 241
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789090304601
  Datum publicatie : 08-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 18,95

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Proloog

Hey,

Hoe gaat het ermee? Met mij gaat alles goed. Ik ben Ella, een veertienjarige puber met een, eh, beperking. Ja, je leest het goed: Ik heb een beperking. En dit is mijn verhaal.
Eerst ga ik je natuurlijk vertellen wat voor beperking ik juist heb. Dat vraag je je wel af. Klopt dat? Ongetwijfeld wel, want een beperking is zo'n ruim begrip.
Ik heb een fysieke beperking, genaamd Arthrogryposis. Mijn hersenen zijn zo normaal als ze maar kunnen zijn. Waarom ik zo scheef ben vanaf mijn onderrug tot het einde van mijn dikke teen weet niemand. Stappen kan ik nauwelijks. Stilstaan is als een marteling voor mijn benen. Het gedeelte boven mijn onderrug is gelukkig vrijwel 'gewoon' ontwikkeld. Er is wel nog iets dat ook mijn oudere zus, Lieselot, heeft geërfd van mijn ouders. Dat zal later duidelijk worden.
Velen vinden me erg mooi. Klagen over mijn uiterlijk mag ik zeker niet. Met mijn lang golvend haar dat mijn, eh, schattig gezicht (dat zeggen velen toch) omgeeft ben ik op mijn vroegere school een jaar geleden bestempeld geweest als het mooiste meisje. Ik had ook niet het gevoel dat ze dat deden om de enige gehandicapte in haar manuele rolstoel (mij dus) eens blij te maken. Het was gemeend.
(Ik hoop het toch...)
Nu goed, je hebt me een beetje beter leren kennen. Ik denk dat je klaar bent om verder te graven in mijn verhaal dat begint op 3 juli 2014. Dit is meteen de start van ongetwijfeld de moeilijkste periode in mijn leven. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen