€ 17,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het vaccin

Diana van Thiel • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Na de pandemie met het coronavirus in 2020, is een deel van de wereld ingeënt. In 2023 beginnen er opnieuw wereldwijd mensen ziek te worden en vrij snel daarna sterven ze. Niemand weet hoe te handelen en waardoor mensen ziek worden. Kan het een bijwerking zijn van het vaccin?
  Mieke is op reis in Zuid-Afrika, om drie maanden vrijwilligerswerk te doen. Zal ze ooit nog weg komen uit Afrika als de grenzen op slot gaan. En als ze thuiskomt, hoe is de wereld dan veranderd. Wie leeft er nog van haar dierbaren? Komt ze eigenlijk nog wel thuis? En wil ze nog wel naar huis?

  Na jaren zelf vrijwilligerswerk te hebben gedaan, in verschillende landen, besloot Diana een boek te gaan schrijven. Op deze manier wil ze een klein stukje van haar verhalen overbrengen op anderen. Met een goede dosis fantasie, feiten uit de geschiedenis en de huidige media erbij, ontstond Het vaccin.

  Een boek dat je makkelijk oppakt en verslindt. Een aanrader voor diegene die op zoek is naar een makkelijk boek met veel spanning en emotie.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 213
  Uitgeverij : Diana van Thiel
  ISBN : 9789464064414
  Datum publicatie : 03-2021
 • Inhoudsopgave
  26 hoofdstukken
 • Reviews (8 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  24-05-2021
  Leest lekker weg
  Een actuele, spannende verhaallijn gebaseerd, leuke combinatie van realiteit, ervaringen en daarnaast ook fantasie. Leest lekker gemakkelijk weg, mijn complimenten.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 17,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ik volg de meute naar buiten. Als ik buiten sta, ben ik echt compleet de richting kwijt. Het is donker en ik zie overal vuurtjes en mensen. Mensen duwen tegen me aan en ik moet mijn best doen om niet te vallen. Er wordt geschreeuwd en ik weet dat ik hier weg moet. Ik kijk om me heen of ik Mbu, Asi, Z of die twee andere vrienden zie, maar ik vind hen niet. Enkele harde knallen klinken, alsof er geschoten wordt. In Nederland zou ik roepen dat het vuurwerk is, maar dat denk ik nu niet. Het klinkt als een pistool uit een film.
Ineens pakt iemand mijn hand en roept: “This way, coach.”
Het is Jamal. Samen met hem ren ik weg van de rode en blauwe lichten. Weg van de duwende mensenmassa en weg van mijn vrienden. Als we in een stille straat zijn, merk ik dat ik buiten adem ben. Ik heb geen idee waar ik ben.
“Please, stop Jamal.”
Hij stopt en ik wil naar Asi bellen, maar mijn telefoon zit niet meer in mijn broekzak. Shit, ik loop in het donker, zonder telefoon, in een township met een kind van dertien, tijdens een rel. Ik heb geen idee meer waar ik ben of waar ik heen moet.
Achter me hoor ik, op een soort plagende toon, roepen:
“Umlunguuuuuuu.”
Het is ditmaal niet Z die het roept. Als ik om kijk, zijn het vier jongens met een rode zakdoek om hun hoofd. In de hand van een van de jongens zie ik iets blinken. Ik vermoed dat het een mes is. Dit kan nooit veel goeds betekenen.
Ik kijk geschokt Jamal aan: “Run!” ×
SERVICE
Contact
 
Vragen