€ 21,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Hoe je kunt helpen de wereld te veranderen

Spiritualiseer de wereld vol. 1

Kim Michaels • Boek • paperback

 • Samenvatting
  HEB JIJ situaties ervaren, of gezien in de media waarbij je een diep verlangen had om ze te veranderen? Heb je het gevoel dat je op deze planeet bent om een positief verschil te maken? Heb je het gevoel dat je hier bent om te helpen om vrede te brengen en om oorlog en andere gruwelijkheden te verwijderen?
  Dit is een serie boeken die je de middelen geven die jouw innerlijke verlangen om de wereld te veranderen zullen vervullen. Wanneer je eenmaal de werkelijke oorzaak van wereldgebeurtenissen begrijpt, zul je zien dat je het vermogen hebt om een doorslaggevend verschil te maken. Als genoeg mensen leren hoe ze de middelen die in deze boeken worden gegeven kunnen gebruiken, dan kunnen belangrijke wereldproblemen binnen een afzienbare toekomst worden verwijderd. Je zult leren:
  • De energetische oorzaak achter alle wereldgebeurtenissen
  • Waarom het aanroepen van spiritueel licht alles kan veranderen
  • Hoe je thuis spiritueel licht kunt aanroepen
  • Hoe je jouw levensplan kunt weten en vervullen
  • Hoe je de dynamiek achter wereldgebeurtenissen kunt veranderen
  • Hoe wij mensen de bevoegdheid maar niet de macht hebben
  • Hoe je kunt samenwerken met spirituele wezens die wel macht hebben
  • Hoe je mensen die aan verandering werken kunt ondersteunen


  Samenvatting

  De boeken in deze serie zijn voor mensen die een innerlijk weten, een innerlijk gevoel hebben van het volgende:

  • Mijn leven heeft een specifiek, persoonlijk doel. Ik heb een missie op deze planeet.

  • Ik ben hier niet om de planeet achter te laten zoals ik hem aan trof. Ik ben hier om een verschil te maken, om de wereld beter achter te laten dan zoals hij was toen ik kwam.

  Als je terugkijkt naar jouw eigen leven, heb je waarschijnlijk bepaalde situaties beleefd of ben je getuige geweest van wereldgebeurtenissen en had je hierbij een sterke aandrang om hier iets aan te doen. Je hebt altijd geweten dat er veel dingen zijn die eenvoudigweg verkeerd zijn, en die eigenlijk niet op deze planeet zouden moeten gebeuren. Je hebt je waarschijnlijk ook machteloos gevoeld want, wat kan één persoon doen aan wereldgebeurtenissen?
  Na het lezen van dit boek zul je je niet langer machteloos voelen. Integendeel, hoogstwaarschijnlijk zul je voor de eerste keer in je leven helder voor je zien hoe je jouw diepe, innerlijke verlangen om iets positiefs voor deze planeet te doen, kunt vervullen. Je zou zelfs misschien een heldere visie kunnen hebben over waarom je in de eerste plaats op aarde kwam.
  Het doel van dit boek is om je te helpen een helder beeld te krijgen van jouw missie, en om je een krachtige set gereedschappen aan te reiken waarmee je een doorslaggevend verschil kunt maken. De volgende boeken in deze serie zullen je middelen geven waarmee je veranderingen in verschillende gebieden van het leven tot stand kunt brengen.
  Dit boek geeft je een beknopte uitleg over hoe de wereld werkt. Wanneer je eenmaal het onderliggende mechanisme begrijpt (die niemand van ons op school of de zondagsschool heeft geleerd), zul je zien dat hoewel een individuele persoon misschien onbetekenend kan lijken in het licht van planetaire problemen, er altijd iets is wat we kunnen doen om een verschil te maken. Jij hebt het potentieel om een belangrijke positieve impact te hebben, op de toekomst en de samenleving van de planeet. Als je van deze kans gebruik maakt, zullen we een werkelijke bijdrage leveren. Als genoeg mensen hetzelfde doen, zullen we gezamenlijk een doorslaggevend verschil maken.
  Dit is geen idealistische fantasie of psychologisch New Age gebrabbel. Het is een kwestie van weten hoe de materialistische wereld werkt. Als je dit boek leest, zul je begrijpen waarom we deze kennis niet op de kleuterschool kregen. Er zijn mensen en krachten die op agressieve wijze proberen te voorkomen, dat wij ons potentieel en de bevoegdheid die we hebben om werkelijke veranderingen op deze planeet te bewerkstelligen neerzetten.
  Je denkt misschien dat het veranderen van de wereld vereist dat je heldendaden volbrengt in een of andere epische strijd – of tenminste door iets anders fysieks te doen. Dit boek zal je op geen enkele wijze ontmoedigen om actief deel te nemen aan de samenleving. Echter, het zal je tonen hoe je een positieve impact op de wereld kunt hebben zonder je huis uit te gaan.
  De middelen die we in dit boek presenteren kunnen door praktisch iedereen worden toegepast. Je hebt geen speciale scholing of maatschappelijke positie of vaardigheden nodig. Je hebt enkel de bereidheid nodig om iets nieuw te leren en dit toe te passen. Je ogen en je mond open doen zijn de voornaamste vaardigheden. Als je bereid bent om dat te doen, dan heb je alles wat nodig is om de wereld te veranderen.


  Fragment

  De Heilige Graal van de Materiële wetenschap is tot nu toe objectiviteit geweest. Sinds dat materialisten begonnen met wetenschap van de religie af te scheiden, hebben ze beweerd dat elk geloof in wezens buiten het materiële universum, bijgeloof is. Zij zeggen dat geloof in spirituele wezens een product van de menselijke geest en zijn subjectiviteit is. Materialisten hebben geprobeerd om alle invloed van de geest uit de wetenschap weg te halen, door instrumenten en methoden uit te vinden die volledig materialistisch zijn. Zij hebben gesteld dat alleen dat wat door zulke instrumenten gemeten kan worden, enige werkelijkheidswaarde heeft. Wat materialisten weigeren te erkennen is dat al hun claims te niet zijn gedaan door wetenschappelijke ontdekkingen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 271
  Uitgeverij : Vrije Kennis
  ISBN : 9789083014500
  Datum publicatie : 06-2019
 • Inhoudsopgave
  Inleiding………………………………………………………………………7
  1 De energetische oorzaak van wereld-
  gebeurtenissen…………………………………………………………….9
  2 Hoe transformeer je op angst gebaseerde energie?....29
  3 Het doel van jouw leven..……….…………………………………45
  4 De geascendeerde meesters nader bekeken……………..55
  5 Waarom je spiritueel lichtwerk aanroept.………………….71
  6 Hoe je spiritueel licht aanroept.…………………………………83
  7 Begrijp de planetaire dynamiek…………………………………89
  8 Het effect van het oproepen van spiritueel licht.………111
  9 Waarom het aanroepen van spiritueel licht
  zo belangrijk is…………………………………………………………111
  10 Verantwoordelijkheid nemen voor jouw planeet…….133
  11 Het gevoel van machteloosheid overwinnen……………143
  12 Jij bent bewustzijn dat zichzelf aanschouwt……..………155
  13 De relatie tussen mensen en planeet……………………….169
  14 De invocaties gebruiken…………………………………………..179
  15 Het licht aanroepen in het fysieke octaaf…………………181
  16 Het licht aanroepen in het emotionele octaaf…………..205
  17 Het licht aanroepen in het mentale octaaf……………….225
  18 Het licht aanroepen in het identiteitsoctaaf……………..247
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De Heilige Graal van de Materiële wetenschap is tot nu toe objectiviteit geweest. Sinds dat materialisten begonnen met wetenschap van de religie af te scheiden, hebben ze beweerd dat elk geloof in wezens buiten het materiële universum, bijgeloof is. Zij zeggen dat geloof in spirituele wezens een product van de menselijke geest en zijn subjectiviteit is. Materialisten hebben geprobeerd om alle invloed van de geest uit de wetenschap weg te halen, door instrumenten en methoden uit te vinden die volledig materialistisch zijn. Zij hebben gesteld dat alleen dat wat door zulke instrumenten gemeten kan worden, enige werkelijkheidswaarde heeft. Wat materialisten weigeren te erkennen is dat al hun claims te niet zijn gedaan door wetenschappelijke ontdekkingen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen