€ 24,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Hoe stralend zit jij erbij?

Wat ze je niet vertellen over kunstmatige elektromagnetische velden

Karin Kersten • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek maakt je bewust van de hoeveelheid en de invloed van kunstmatige elektromagnetische velden (emv) in je dagelijks leven.

  Waarom beïnvloedt technische straling het natuurlijk evenwicht van het leven op aarde? Wat zijn de schadelijke effecten van elektrosmog? Hoe bescherm je mens, dier en plant tegen de schadelijke effecten van elektrostress?

  Iedereen is gevoelig voor straling. Wij zijn wonderlijke energetische wezens en lichaamsfuncties verlopen via subtiele elektromagnetische signalen. De auteur Karin Kersten beschouwt een overdaad aan kunstmatige emv als een belangrijke oorzaak van de enorme toename aan lichamelijke en geestelijke klachten die per persoon kunnen verschillen.

  Karin moedigt je aan om de trigger elektrostress serieus te nemen en kennis te vergaren over de gevolgen daarvan voor mens, dier en plant. Je kunt direct aan de slag met behulp van een checklist en een stappenplan om de hoeveelheid elektrostress te verminderen.

  "Het is een helder, makkelijk te lezen en praktisch boek over de elektromagnetische velden van draadloze communicatie en hoe er verstandig mee om te gaan. Dit kan ik iedereen aanbevelen" - Dr. Saskia Bosman, bioloog
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 155mm x 235mm
  Aantal pagina's : 64
  Uitgeverij : Happy Habits Publisher
  ISBN : 9789090360706
  Datum publicatie : 05-2022
 • Inhoudsopgave
  - Introductie

  - Wat zijn kunstmatige elektromagnetische velden (emv)?

  - Normen, richtlijnen en limieten

  - Het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde

  - Welk effect heeft technische straling op jou?

  - Checklist voor het opsporen van kunstmatige emv

  - Happy Habits om blootstelling aan elektrostress te verminderen

  - Een stappenplan voor het omgaan met kunstmatige elektromagnetische velden

  - Gepulseerde emv-therapie

  - Nawoord

  - Dankwoord

  - Geraadpleegde Bronnen
 • Reviews (10 uit 1 reviews)

  07-07-2022
  Echt een eye opener
  Heb boek leest makkelijk door en bevat een schat aan informatie. 10 punten geef ik normaal nooit, maar dit is echt subliem.

     Leest makkelijk door
     Schat aan informatie

  Geplaatst door uit Rotterdam , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 24,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Iedereen is gevoelig voor emv: het menselijk lichaam is niet zomaar een mechanische machine, bestaande uit pure materie. Wij zijn wonderlijke energetische wezens en lichaamsfuncties verlopen via subtiele elektromagnetische signalen. Ik beschouw een overdaad aan kunstmatige emv als een belangrijke oorzaak van de enorme toename aan lichamelijke en geestelijke klachten die per individu kunnen verschillen. Bijzondere aandacht verdienen de zogenaamde SOLK-klachten, de Somatisch Onvoldoende verklaarbare Lichamelijke Klachten. Dat is wanneer de huisarts en een eventuele specialist niet de oorzaak kunnen vinden van je klachten. Inmiddels ligt het solk-aandeel op meer dan 50 % bij het artsenbezoek.

Leven in een kunstmatige wereld

Ik moedig je aan om de trigger elektrostress serieus te nemen en kennis te vergaren over de gevolgen daarvan voor mens, dier en plant. Ik wil met dit boek jou zeker niet bang maken, maar ik wil je juist aanmoedigen met liefde naar jezelf en je omgeving te kijken en je gewoontes rondom kunstmatige emv aan te passen.

“Vooruitgang is goed, maar niet ten koste van onze gezondheid en geluk.”
– Karin Kersten ×
SERVICE
Contact
 
Vragen