€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

HondStaat

R. Kersten • Boek • hardback

 • Samenvatting
  HondStaat' biedt kennis en inzicht voor het opleiden, de omgang en bij het jagen met de staande jachthond. Een uitstekende informatiebron aangevuld met persoonlijke ervaringen van jachtopzieners, ervaren jagers en hondentrainers. het is een interessant boek waarin Auteur Rembrandt Kersten zijn ervaringen met de jacht en als veldwerkkeurmeester op een geheel eigenwijze vertelt.

  Rembrandt Kersten, die er vele jaren heeft opzitten als veldwerkkeurmeester, introduceert u in de wereld van de jachthonden, geeft vanuit eigen ervaringen weer hoe de omgang met de jachthond het meest productief is en verhaalt over het plezier dat beleefd kan worden aan het werken met de Staande honden. Zijn visie op jachthonden en de moeilijke weg van hun opleiding komen uitgebreid aan de orde. Zijn verhaal gaat veel verder dan de basisvaardigheden waar voorjager en jachthond aan moeten voldoen.

  Het boek is geschreven in een rustig gelegen oude boerderij met prachtig uitzicht op de velden. De aanwezigheid van een paartje witte kerkuilen op de grote zolder stoorde het werk niet, evenmin als de Ierse setters waar de schrijver zo graag mee werkt. De luidruchtige geluiden van krassende kraaien tegen de ramen waren in deze periode de enige reden het geweer uit het foedraal te halen. De juiste locatie voor overpeinzingen.

  Ton Bavelaar voorzag het boek van schitterende tekeningen die de sfeer van het boek omlijsten.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 206mm x 227mm
  Aantal pagina's : 185
  Uitgeverij : Wijland Uitgeverij
  ISBN : 9789077285183
  Datum publicatie : 03-2007
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 23:15 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen