€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Hotel Korfoe

Ean Vali • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Kerkira, Corfu, Korfoe . . . Allemaal hetzelfde . . .
  Een eilandje ergens in de Ionische zee met uitzicht op het vasteland, als je tenminste aan de juiste kant van het eiland staat. Coniferen maar vooral olijfbomen zorgen voor een groen uiterlijk. Hier en daar torent een verdwaalde palmboom boven het groen uit. De Pandokrator is het hoogste punt van het eiland en velen vinden Paleokastrista een van de mooiste plekjes die er zijn op Corfu.
  Hier op dit eiland, ergens aan de kust, vlak bij Giannades, staat een hotel. Vlakbij is hier trouwens een ruim begrip. Het hotel is niet groot. De enige sterren die het hotel rijk is staan aan de hemel. Er is weinig luxe en de WiFi valt er regelmatig weg, net als de stroom. En toch keren veel van de mensen die er ooit een keer geweest zijn terug. Waarom? Dat wil ik je graag proberen uit te leggen. Welkom in Hotel Korfoe.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 128
  Uitgeverij : Starostin
  ISBN : 9789081664301
  Datum publicatie : 06-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Nog voordat het vliegtuig is geland heb ik dat gevoel weer. Ik reageer op een geluidje en kijk omhoog. Het teken riemen vast is aangegaan. Om mij heen hoor ik het klikken van veiligheidsriemen die weer worden vastgemaakt. Het gezoem klinkt van de vleugelkleppen die uitgeschoven worden. Een trilling gaat door het toestel. Ik bedenk mij hoe de grote wielen van het vliegtuig uit de romp tevoorschijn komen.
Het volume van de motoren neemt toe en even later zie ik het asfalt van de landingsbaan onder ons voorbij schieten. De banden maken contact met de grond. Ik voel de druk op de stoelriemen toenemen en merk dat het vliegtuig met kracht in snelheid mindert. De stem van de stewardess klinkt door de cabine maar ik luister er niet naar. Ik kijk naar buiten.
Nog even wat geduld en de deuren van het vliegtuig gaan open. Mensen maken hun riemen los en openen de rekken van de handbagage. Licht en warmte stroomt naar binnen. Ik loop rustig door het smalle gangpad en negeer de dringende massa toeristen die niet kunnen wachten het vliegtuig te verlaten. Ik knik naar een vriendelijk kijkende stewardess en daal dan de trap af. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen