€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 9,95

HSP Ervaren Als Kracht En Niet Als Kwaal

Heike C. Amlow • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In dit boek heb ik beschreven wat ik geleerd heb over mijn kracht hoogsensiviteit. Jaren heb ik ermee geworsteld en blokkades opgelopen. Gewoon omdat ik niet wist wat aan de hand was en ik niet snapte dat andere mij niet konden begrijpen. Ik voelde me in die tijd best wel alleen en alsof ik van een andere planeet kwam, dat ik niet hier op aarde thuis hoorde, had ook een onbestemd gevoel van heimwee, maar wist niet waarna.
  Ik ben begonnen om goed naar mezelf te luisteren, in het begin was dat best een klus, de onzekerheid, wat is nu van mij en wat niet, wat bedenkt mijn hoofd en wat komt vanuit mijn gevoel waren de grootste twijfels die ik had. Was het wel allemaal goed en ben ik niet gek, omdat ik zo anders ben. Ben ik niet zelf het probleem en moet ik niet veranderen zodat andere mij wel aardig zouden vinden etc. Dus veel twijfelen over mezelf en erg onzeker zijn of ik wel goed ben zoals ik ben.

  Het ontdekken van mijn levensdoel was een groot gebeurtenis voor mij. Er kwam een zekerheid over mij heen die door niets in twijfel gebracht kon worden, wat een rust dat toch geeft. Echt een heel bijzonder moment en ik hoop dat jij dit ook mag beleven. Heb je hulp hierbij nodig dan wil ik je graag een stuk begeleiden op je weg, om dit moment te ontdekken.
  Ik hou van makkelijk doen, als dingen ingewikkeld worden verlies ik vaak het interesse en vindt ik het moeilijk vol te houden. Zo zijn ook mijn tips en oefeningen in dit boek, het gaat vooral om makkelijk je doel bereiken, blokkades oplossen en klachten verminderen.

  Eindelijk kan ik weer doorslapen, heb rust in mezelf en weet mijn weg te gaan. Ik voel me niet meer half, alsof iets ontbreekt, een bijzonder gevoel van compleetheid heb ik bereikt en mijn grootste wens is dat jij dit ook mag bereiken.
  Ik help je graag een stukje verder, met dit boek.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 89
  Uitgeverij : Eigen Beheer
  ISBN : 9789082339215
  Datum publicatie : 06-2015
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave
  Voorwoord 7
  Hoofdstuk 1 12
  Wat is HSP?
  Hoofdstuk 2 36
  Klachten
  Hoofdstuk 3 45
  Acceptatie
  Hoofdstuk 4 49
  Aarden
  Hoofdstuk 5 56
  Energetische Bescherming
  Hoofdstuk 6 61
  Aurawerk
  Hoofdstuk 7 66
  Je Energiesysteem Schoon Maken/Houden
  Hoofdstuk 8 70
  Loslaten
  Hoofdstuk 9 78
  Voeding
  Over De Auteur 85
  Leestip 88
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar2-3 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Wat bijzonder dat jij uitverkoren bent om deze speciale gave te mogen ontvangen, en te ontdekken wat het voor jou betekend. Het is voor iedereen heel persoonlijk, ieder mens is anders en heeft een eigen plan. Dank het universum dat je het mocht ontvangen en uitdragen.
Soms is het alleen even lastig om met een nieuwe kracht om te gaan, het is net als fietsen. Je moet flink oefenen, weten hoe het werkt, zo nodig zoek hulp bij mij om te leren omgaan met je kracht. Natuurlijk kan je het ook allemaal zelf ontdekken, maar de weg zal langer en moeizaam zijn, net als fietsen. Heb je iemand die je helpt gaat het vaak heel snel, je kan gebruik maken van zijn kennis en ervaring; moet je het allemaal zelf uitvogelen dan zal je vaker vallen en uit moeten zoeken wat je met de pedalen en het stuur kan, hoe je ermee moet omgaan etc..

Is deze kracht nieuw voor je dan kan het lastig zijn om hiermee om te gaan. Daardoor kan je vastlopen en klachten ontwikkelen, je blokkeert.  
Elk moment van de dag doen we indrukken op, via onze zintuigen, horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Een HSP doet dat intenser dan gemiddeld. Dit kan veel overlast geven omdat je niet bent gewend aan deze indrukken of de intensiteit ervan. Je kan behoorlijk van slag raken hiervan.
Door te leren omgaan met jouw kracht zullen veel klachten gaan verdwijnen, maar het zal altijd je aandacht nodig hebben; dat je op een andere manier in het leven staat dan andere mensen en dat niet iedereen jou gaat snappen. Maar dat is wennen, voor jou en ook voor jouw omgeving.
Wat je ervoor terug krijgt is een enorme verrijking van je leven en de kennis dat alle delen van je bestaan in harmonie met elkaar verbonden zijn, je voelt je compleet, niets wat nog onduidelijk is of wat je een gevoel geeft dat er iets ontbreekt. Ik kan zeggen dat het een heel bijzonder gevoel is en dat het veel goed maakt. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen