Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 29,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover I love happy cats
  I love happy cats (boek)
 • Cover I love Happy Cats
  I love Happy Cats (boek)

I love Happy Cats Revolutie

Anneleen Bru • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Na het succes van haar eerste bestseller, 'I love Happy Cats - Handleiding voor een gelukkige kat’, brengt Anneleen Bru nu het langverwachte vervolg uit. In deze tweede handleiding gaat ze tot op het bot om gedragsproblemen en ongewenst gedrag bij katten volledig uit de doeken te doen. Dit boek onthult alle geheimen om het gedrag van de kat te begrijpen én te veranderen via training, management en gedragsmodificatie, en is bestemd voor de gevorderde katteneigenaar en -professional. Anneleen verzamelt in dit boek al haar kennis als gedragstherapeut in een uniek model, de Kattenmatrix®, een 50-stappenplan dat ze ontwikkelde om het gedrag van de kat (opnieuw) in balans te brengen. Aan de hand van dit model kan elk ongewenst gedrag bij de kat verbeterd worden op een gestructureerde manier, gebaseerd op wetenschappelijke info en tien jaar ervaring. Begrijpbaar en overzichtelijk geschreven zodat elke lezer ermee aan de slag kan gaan. Het boek bevat een duidelijk overzicht van de meest voorkomende gedragsproblemen bij katten en hoe deze te verhelpen. De revolutie van gelukkige katten startte met de Handleiding en gaat verder met dit uitgebreide en diepgaande naslagwerk voor liefhebbers en professionals om het gedrag van de kat voor eeuwig en altijd te doorgronden en te veranderen.

  Na het succes van haar eerste bestseller, ‘I love Happy Cats - Handleiding voor een gelukkige kat’, brengt Anneleen Bru nu het langverwachte vervolg uit, de ‘I love Happy Cats Revolutie’. Dit boek onthult alle geheimen om het gedrag van de kat te begrijpen én te veranderen via training, management en gedragsmodificatie, en is bestemd voor de gevorderde katteneigenaar en -professional. Anneleen verzamelt in dit boek al haar kennis als gedragstherapeut in een uniek model, de Kattenmatrix®, een 50-stappenplan dat ze ontwikkelde om het gedrag van de kat (opnieuw) in balans te brengen. Aan de hand van de Kattenmatrix® kan elk ongewenst gedrag bij de kat aangepakt worden op een gestructureerde manier, gebaseerd op wetenschappelijke info en tien jaar ervaring. Het boek bevat een duidelijk overzicht van de meest voorkomende gedragsproblemen bij katten en hoe deze te verhelpen. De revolutie van gelukkige katten startte met de Handleiding en gaat verder met dit uitgebreide en diepgaande naslagwerk voor liefhebbers en professionals om het gedrag van de kat voor eeuwig en altijd te doorgronden en te veranderen.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 175mm x 249mm
  Aantal pagina's : 416
  Uitgeverij : Felinova Uitgeverij
  ISBN : 9789082772241
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave
  I LOVE HAPPY CATS REVOLUTIE Voorwoord Inleiding 1. KATTENWIEL De kat begrijpen als diersoort Felis sylvestris lybica Motivaties & Emoties De kat begrijpen als individu Karakter Sociaal karakter Speelvogels Socialisatie Communicatie Stress 2. KATTENMATRIX Introductie Deel 1 - Absolute basis 1. Overvloed 2. Keuzes 3. Omgeving = voorspelbaar 4. Natuurlijk voedingspatroon 5. Drinken stimuleren 6. Toiletoptimalisatie 7. Stressontlading 8. Boomklimmers 9. Uitkijkposten 10. Geen pottenkijkers Deel 2 - Relatie versterken 11. De kat is geen mens 12. Eigenaar = veilig 13. Eigenaar = voorspelbaar 14. Heb lief in kattentaal 15. Kat Scan 16. Natuurlijk gedrag negeren 17. Ik zie jou niet dus jij ziet mij niet 18. Beloon gelukkig gedrag 19. Negeren van stress-signalen 20. Afleiden van stress Deel 3 - Natuurlijk gedrag uitlokken 21. Verrijking als noodzaak 22. Spelregels 23. Speelgoedkoffer 24. Speelagenda 25. Sociaal spel ondersteunen 26. Locomotorisch spel 27. Jachtspel 28. Verrijk met geuren 29. Nachtelijke fun 30. Buitenomgeving Deel 4 - Training & Management 31. Territorium 32. Versterk sociale relaties 33. Creëer herkenbaarheid 34. Het is leuk 35. Ken je naam 36. Pas op 37. Recall 38. Clickertraining 39. Socialisatie in de praktijk 40. Husbandry training Deel 5 - Ongewenst gedrag veranderen 41. Gezond of ziek? 42. Supermarktfase 43. Preventie van stressfactoren 44. Veiligheidsbeleid 45. Gedragsmodificatie 46. Gewenst gedrag bekrachtigen 47. Ongewenst gedrag ontmoedigen 48. Straf correct begrijpen & gebruiken 49. Desensitisatie 50. Contraconditionering 3. GEDRAGSPROBLEMEN BIJ KATTEN Onzindelijkheid Sproeien Agressie tussen katten Agressie naar de eigenaar toe Krabben Literatuurlijst Dankwoord Fotografen Over de auteur
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen