Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 26,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ik ben (van) iedereen

Angst of Leven?

Johan Remmers • Boek • paperback

€ 26,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Zo. Het heeft een jaar of vijftig geduurd en het was bij vele vlagen erger dan de hel maar het ei is dan toch eindelijk gelegd. Niet voor mezelf, hoewel fijn er van verlost te zijn, maar voor iedereen en dus niemand uitgezonderd. Ik heb de rotsvaste overtuiging, een oervertrouwen zelfs, dat met behulp van dit boek jouw leven en ieders leven dramatisch kan gaan veranderen. Nee, gáát veranderen. Niet slechts een poging tot bevrijding maar een complete ontmaskering! Voor minder doen we het echt niet meer nu we er toch en nog zijn. Zo niet, kom maar langs en u krijgt gegarandeerd uw geld terug. Samen met je leven en een kop koffie. Thee? Ook goed. Uiteindelijk doe je het natuurlijk allemaal zelf maar we hebben nu eenmaal om eindelijk uit die luie, comfortabele stoel te komen een duwtje in de rug nodig. Nou, ik kan u verzekeren: dit is meer dan een duwtje in de rug! Houd moed, het komt echt voor IEDEREEN goed.

Je bent welkom, waar ik ook ben

Johan
Op een vroege ochtend in december zag ik Venus laag aan de hemel staan. Plots begon ze te bewegen en veranderde in een traumahelikopter. Geloof je ogen toch niet man! Wat gelooft u eigenlijk allemaal te zien en wat heeft dat gebracht? Wordt het dan niet tijd zien te geloven? Niet in een God dáár, nee, in je Zelf híer! Uit de stilte blijkt alles te halen. Alles ×
SERVICE
Contact
 
Vragen