€ 17,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ik en autisme

M. Zwaan • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ieder kind is uniek en dus ook ieder kind met een autisme spectrum stoornis. In dit interactieve boek kunnen kinderen en jongeren met autisme meer over 'hun' autisme vertellen door aan te geven welke informatie bij hen past. De opdrachten, tips en spelletjes kunnen samen met een meelezer uitgevoerd worden. Autisme uit zich bij iedereen op een andere manier, dat komt in dit boek duidelijk naar voren.

  Uitgangspunt van dit boek is dat kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis aan anderen kunnen duidelijk maken wat autisme inhoudt, waardoor meer begrip ontstaat. Door het maken van dit boek leren de kinderen ook zichzelf beter kennen en ze komen meer te weten over autisme. Ook voor ouders, familieleden, studenten en professionals die meer willen weten is dit boek een goede kennismaking met autisme spectrum stoornissen. Het boek is opgezet in samenwerking met dr. Martine F. Delfos.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 194mm x 224mm
  Aantal pagina's : 99
  Uitgeverij : nino
  ISBN : 9789085605300
  Datum publicatie : 08-2008
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord Martine Delfos 4 Wat kun je doen met Ik en autisme? 6 Verhaal: Een dag met Timo 9 1 Sterke kanten en interesses 15 2 Ik en autisme 27 3 Sociaal 40 4 Communicatie 52 5 Anders denken 66 6 Werken op school 78 Nawoord 97 Ten geleide voor meelezers 99
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 17,50

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen