€ 22,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover The Magical World of Maddie and her heirs, part 11
  The Magical World of Maddie and her heirs, part 11 (boek)
 • Cover De Magische Wereld van Margjes Erfgenamen. Deel 11
  De Magische Wereld van Margjes Erfgenamen. Deel 11 (boek)

Ik kom altijd bij je terug

Ook al ken je mij niet

Attie Dotinga • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Eva is bijna veertig en moeder van twee. Ze wonen net allemaal op zichzelf en zij dus ook. Op een avond staat er een vreemdeling aan de deur die haar hele leven overhoophaalt. En haar doet twijfelen aan alles wat ze kent, inclusief zichzelf. Lucius heeft een leven waarin spionage en gevaar een belangrijke rol spelen en hij neemt haar mee. Net als ze begrijpt hoe zijn leven in elkaar steekt, volgen nieuwe gebeurtenissen elkaar in rap tempo op, waardoor ze zelfs twijfelt aan haar eigen gezonde verstand. Dan komt ze achter de waarheid. Maar is de waarheid, de waarheid wel?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 246
  Uitgeverij : Falinn
  ISBN : 9789464063103
  Datum publicatie : 09-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 22,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Opeens had ik een herinnering van zoenen op mijn lijf, herinneringen van een hongerige mond op die van mij, een kriebelende baard en prachtige groenblauwe ogen.
Het was net alsof de mist in mijn hoofd tot flarden gereduceerd werden. Er was zeker een man geweest. Ik probeerde me te herinneren wie.
King! Ja, hij heette iets met King. Ik typte King in de zoekmachine, maar toen kwam Elvis Presley onder andere naar boven. Nou die was het zeker niet. En ook die reuzen aap niet.
Maar waarom had die King een briefje achtergelaten met, zoek me niet, in code? Als het een grapje was dan vond ik het meteen al een vreselijke vent.
Waarom zat het in mijn laptop? Was dat nou voor aanwijzing en waar verwees het dan naar?
Er kwamen steeds meer vragen bij, dan dat er antwoorden verschenen.
Zoek me niet. Het kon betekenen dat ik dat niet mocht doen. Het kon betekenen, dat ik dat misschien juist wel moest doen, maar dat hij het niet wilde. Het kon zelfs zo zijn, dat ik hem ook niet kon vinden.
Geïrriteerd sloot ik de laptop. Misschien moest ik hem ook niet willen zoeken, zo’n vage vent! Misschien moest die King mij maar zoeken, aangezien hij wist waar ik was! Dat leek me veel gemakkelijker. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen