Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 11,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ik krijg zakgeld

Judith Droog • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Sparen in een digitaal tijdperk, hoe doe je dat?
  Ik kreeg als kind wekelijks mijn zakgeld, gewoon in mijn handje. Meestal verdween dit in mijn spaarpot, maar ik mocht er mee doen wat ik zelf wilde.
  Hedendaags heeft men nauwelijks of zelfs geen kleingeld meer voorradig, want alles wordt met de betaalpas of automatische incasso betaald. Hoe moeten onze kinderen dan met geld om leren gaan en hoe leren zij de betekenis en waarde van geld dan kennen? Hoe leren zij sparen en hoe wordt dit minder abstract voor hen? Daar moest iets voor ontwikkeld worden!
  Mijn vader is een ster in tekenen en ik had een goed idee. Zo kwam dit inventieve en leuke boekje tot stand! Wij hopen dat we het plezier in zakgeld en sparen weer nieuw leven inblazen en dat dit een leuke en leerzame weg wordt voor kinderen die (net) zakgeld krijgen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 27
  Uitgeverij : Pumbo
  ISBN : 9789463455039
  Datum publicatie : 11-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Met dit spaarboek wordt sparen wel héél erg leuk! Want met deze ‘spaarkaarten’ heb je geen geld meer nodig, maar is je volle spaarkaart (of spaarkaarten) het bedrag waard, waarvoor jij spaart! Of wil je toch gewoon geld sparen? Dat kan ook! Als je kaart vol is of wanneer je je spaardoel hebt bereikt, kunnen papa en mama het gespaarde bedrag overmaken op je bankrekening of ze kunnen je het gespaarde bedrag geven, zodat je dit in je spaarpot kunt doen of het zelf uit kunt gaan geven.
Zoek een plaatje van hetgeen waar jij voor spaart, print het uit of teken het na en plak dit in het aangewezen kader. Kruis iedere dag een vakje af, tot de dag dat je zakgeld krijgt . Bij het vakje ‘totaal’, kun je heel makkelijk bijhouden hoeveel je al hebt gespaard. Het ene kind krijgt iedere maand een bedrag, het andere kind krijgt wekelijks een bedrag. Met dit boek maakt het niet uit, je kunt het inrichten en gebruiken op jouw eigen manier en termijn. Tel iedere keer de totalen bij elkaar op. Zo leer je ook nog handig omgaan met cijfers!

Wanneer je iedere keer wanneer je een vakje aftekent, meetelt (dus niet alleen het vakje aftekenen, vul ook het aantal dagen in dat je spaart), kun je ook heel makkelijk bijhouden hoeveel dagen je al aan het sparen bent. Oh, en vergeet je niet de tekeningetjes nog even in te kleuren? Daar fleurt je boek mooi van op. Veel spaarplezier! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen