Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 13,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

IK WIL NIET TERUG

Angelo Maduro • Boek • paperback

 • Samenvatting

  Ik wil niet terug is het aangrijpende verhaal van Edsel Martina die in contact komt met verkeerde vrienden die hem overhalen mee te doen aan een gewapende overval waarbij uiteindelijk een dode valt. Hij wordt veroordeeld tot veertien jaar gevangenisstraf. Wanneer hij uiteindelijk weer vrij komt, weet hij één ding heel zeker: hij wil nooit meer terug.

  Schrijver Angelo Maduro wil met dit verhaal de hedendaagse jongerencultuur en mentaliteit in kaart brengen. De intimidatie door een groep speelt daarbij een belangrijke rol, niet alleen bij jongeren maar ook bij volwassenen. Daardoor komen jongeren ongewild terecht in de criminaliteit met alle gevolgen van dien. Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen fouten en de consequenties daarvan. Met Ik wil niet terug laat hij zien dat het geloof in God en in jezelf een belangrijke rol spelen om weerstand te bieden tegen deze ongewilde druk van buitenaf.

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 48
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463459730
  Datum publicatie : 12-2012
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (7,8 uit 2 reviews)

  12-04-2013
  Verhaal versus taal
  Het levensverhaal beschreven in dit boek is indrukwekkend en vlot geschreven in spreektaal. De uitgever had er echter wel even een spellingscontrole op los mogen laten. Daardoor is de prijs/kwaliteit-verhouding van het boek een beetje zoek. Niettemin hoop ik dat het ontluikende geloof dat pas helemaal aan het einde een beetje aan de orde komt in het echte leven van Edsel prachtig tot bloei komt. Gods zegen toegewenst!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 6 uit 10


  11-03-2013
  mooi en leerzaam boek
  Ik vind dit boek erg leuk. Het is een goed boek voor jongeren, want het is erg leerzaam. Je leert dat je niet altijd moet doen wat je vrienden je zeggen. Ik zou wel meer boeken van meneer Angelo Maduro willen.


  Geplaatst door uit Almere Flevoland , leeftijd 12-15
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 13,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen