Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Schrijfboek Schrijven is doen
  Schrijfboek Schrijven is doen (boek)
 • Cover Binnen jaar deel 2
  Binnen jaar deel 2 (boek)

Ilse

geen

eva van baar • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ilse zit op school. De laatste tijd voelt ze zich anders dan de anderen. Ze ziet dingen, voelt dingen, hoort dingen maar ze begrijpt niet wat haar overkomt. Ze vindt een dagboek van Alice Scholten, die heeft dit ook gehad toen ze zo oud was als Ilse. Zij begeleidt Ilse met haar gave, Ilse blijkt paranormaal begaafd te zijn. Verder is ze een heel normaal meisje, met vriendinnen, feestjes, een schoolband, een vriendje. Deel een helpt je de dingen beter te begrijpen als je geïnteresseerd bent in esoterie.
  Na deel 1 kon ik geen afscheid van haar nemen, en ik heb een tweede en derde deel geschreven.
  In deel 2 en 3 volgen we Ilse, bij haar eindexamen. haar vriend, het ontwikkelen van haar gaven. Ze verdiept zich in her beroepskeuze, ze gaat studeren en gaat op kamers. We leren haar vrienden en vriendinnen kennen, en krijgen een kijkje in het studentenleven.


  Achterplat, algemeen

  Eva van Baar is schrijfster.
  Ze geeft online schrijfcursussen in de serie ‘schrijven is doen.’ Ze schrijft poëzie, romans, kinderboeken en columns. Ze woont in Alkmaar, Ze heeft twee dochters, drie, kleinkinderen en twee katten. Ze houdt van mooi weer, chocola, en van het zachte velletje van de kat. Ze heeft een hekel aan motregen, vellen in gekookte melk, chagrijnige mensen en geroddel. Haar hobby’s zijn lezen, schrijven, zingen en schilderen.
  Boeken die ze heeft geschreven zijn: o.a. Toffie, Doolhof of labyrint, Niets buiten jou, Alter ego, Amsterdam/Praag/Istanbul, de Lapjeskat, Mengelwerk, Zeven maal zeven (poëzie) Een hond met een achternaam (columns) De som der delen. En dan? Het slappe koord van de liefde, Net als jij.
  Met de Amerikaanse vertaling van haar haar young adult boek Ilse is ze in 2015 genomineerd voor de Nobelprijs voor Literatuur.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 367
  Uitgeverij : pumbo
  ISBN : 9789463453271
  Datum publicatie : 12-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Volgende week weer naar school. Ik heb er helemaal geen zin in.Sinds een paar manden voel ik me zo'm buitenbeentje., ik krijg geen contact meer met mijn klasgenoten. het lijkt wel of ze op een andere golflengte zitten. Ik zie soms beelden door de werkelijke beelden heen. Ik droom dingen die dan een paar weken later gebeuren. Ik zie mensen vrolijk doen en merk dat ze dat in werkelijkheid niet zijn.het lijnt wel of ik een soort zesde zintuig heb. Zou het zoiets zijn?

Uit deel 2,
Sita vraagt me waarop ik voor Reiki heb gekozen Ik weet het niet, ik heb eigenlijk nog njet echt gekozen. Reiki mag je voor jezelf kiezen. Je moet eerst van jezelf houden voor je van een ander kunt houden. Reiki is voor jezelf net zo genezend als voor degene die jouw behandeling ondergaat. het is een wederzijdse klik die warm aanvoelt. Reiki heeft mij gekozen.

Uit deel 3
Ik heb op internet gelezen dat er soms nog wordt ontgroend.; met een tandenborstel en tandpasta een stuk tramrails schoonmaken, met een stuk wc papier de Kalverstraat opmeten, groene zeep in je eten, een kamer vol ballonnen, dat vind ik nog wel iets vrolijks hebben.. Ontgroenen is alleen als je bij een studentenvereniging wilt, lees ik ergens. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen