€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Immigratie: ‘bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren'

Wouter Bos: ‘We hebben met Aboutaleb en Marcouch ‘goud’ in handen’

Cees Freeke • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Mr. Cees Freeke (1947) is jurist en was raadslid. Hij kwam in 2002 met de opkomst van Pim Fortuyn in de politiek. Hij werd in Terneuzen de luis in de pels: ‘misstanden aan de kaak stellen.’ Hij verijdelde een coffeeshop pal aan de grens en een onrechtmatige staatssteun. Heikele onderwerpen als immigratie en islamisering schuwt hij evenmin. Volgens de EU kan het kabinet ons niet migratievrij houden.

  De grootste volksverhuizing aller tijden is aan de gang. Dagelijks worden we gewaar dat - via een omgekeerde kruistocht - de islamisering, alsook de zelfislamisering en daarmee het antisemitisme in Europa en in Nederland vlot en vinnig toenemen. De Visegrád 4 zijn de dwarsliggers.

  Hoe ziet Europa en ons land er in de toekomst uit? Hebben we demografische voorbeelden? Wie bevordert de immigratie en waarom? Wat is de rol van de VN, de EU en de Paus? Wie is Soros?
  Immigranten nemen hun geloof mee, hoe werkt dat uit met de joden, christenen en ongelovigen? Wat is de rol van de Raad van Europa?

  Kiest de mainstreammedia partij? En waarom neemt het antisemitisme schrikbarend toe? Wat is salafisme? Is Jozias van Aartsen naïef? Bestaat het onderscheid gematigde – radicale islam? Is de sharia verenigbaar met onze rechtsstaat? Zijn er dwarsverbanden met het Vaticaan en de vrijmetselarij?

  Kunnen de Europese landen en ons land de last van de immigratie op den duur aan? Is er al een land in Europa bezweken? Dit boek geeft op deze legitieme vragen gefundeerd antwoord en onthult feiten die de krant, het journaal, Jinek, en NOS niet mochten halen!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 125mm x 200mm
  Aantal pagina's : 252
  Uitgeverij : Pumbo.nl
  ISBN : 9789463453134
  Datum publicatie : 06-2018
 • Inhoudsopgave
  1. Inleiding 7
  2. Integratie mislukt; immigratie geen christenplicht 11
  3. Demografische ontwikkelingen 19
  4. De wereldmoslimgemeenschap, de oemma 30
  5. Het onderscheid gematigde – radicale islam 38
  6. Antisemitisme 42
  7. Moslims en ongelovigen 61
  8. Moslims en christenen 64
  9. Salafisme 75
  10. Jihad 88
  11. UVRM en de verklaring van Caïro 91
  12. Geleidelijke en gestage islamisering 93
  13. De EU islamiseert alle lidstaten 120
  14. Immigrant en criminaliteit: taboe 1 123
  15. De politiek controleert de media! 138
  16. Niet vluchten maar gewoon verhuizen 151
  17. Europese propaganda 156
  18. Souvereiniteit richting nulpunt 162
  19. Kosten-baten analyse: taboe 2 164
  20. De samenstelling bevolking verandert 168
  21. De vernietiging van onze identiteit 177
  22. Migratie wordt mensenrecht 191
  23. George Soros, wereldheerser 192
  24. De islamisering is al spoedig onomkeerbaar 198
  25. Onder de wielen van de minderheden 205
  26. Waarden: westerse wereld versus islamisme 208
  27. Zweden is onder de immigratielast bezweken 211
  28. Art. 1 Gw 228
  29. De geheime verklaring van Marrakesh mei '18 230
  30. Varia 234
  31. Tot slot 238
  Review en boekenlijst 252
 • Reviews (8,5 uit 2 reviews)

  19-06-2018
  Gedurfd boek.
  Veel research werk verricht. Aan te bevelen voor een objectieve kijk op de wereld te ontwikkelen. Een aanrader voor mensen, die naast het gewone nieuws wat meer achter de schermen willen kijken. Een boek dat wat evenwicht geeft in de vrije nieuwsgaring. Kortom een ander geluid dat tot nadere overweging noodzaakt.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  02-05-2018
  Compleet en bloot gelegd
  Het boek behandelt werkelijk alle facetten van de misstanden die de immigratie meebrengen. De plannen van de EU worden blootgelegd: de islam is onze toekomst. We worden om de tuin geleid door de pers: er zijn volop brandhaarden in Duitsland, Frankrijk en Engeland, kort bij dus. Een aanrader voor wie wil weten wat ons allemaal te wachten staat. Het boek is zijn prijs waard.

     Helder en leest makkelijk
     Compleet met bronvermelding

  Geplaatst door uit Zeeland , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment uit het boek

In acht van tien Europese landen denkt meer dan de helft van de bevolking dat de komst van vluchtelingen het terrorisme zal aanwakkeren. Hongaren, Polen en Nederlanders zijn het meest bang voor terrorisme. EU vicevoorzitter, Frans Timmermans (PvdA) ruide op 5 mei 2016 het Europarlement op hun inspanningen te verhogen om ‘mono-culturele staten uit te roeien’ en het proces van de invoering van de ‘multiculturele diversiteit’ bij iedere natie in de wereld te versnellen. Timmermans wil naar een gemengde supercultuur. Zonder naties: één wereldorde. Dialoog en verzet via democratische weg is nodig.

Uit documenten valt niet af te leiden wat de afkorting behelst. (...) Een naam bedenken is een lastige en nauwkeurige aangelegenheid. Allereerst lijkt het niet de stam van het werkwoord ‘denken’ te zijn, immers (na-)denken is een voor ieder van ons, altijd goed. Een dergelijke naam is een al te eenvoudig bedenksel. Een naam bedenk je niet even na enig gepeins op een regenachtige zondagmiddag. Het lijkt me niet ‘What's in a name’, als partij je wil er toch enige symboliek of de intrinsieke waarde of het doel dan wel de richting van de partij er in weergeven. Volgens de Romeinen is ‘Nomen est omen’: een naam is een voorteken. Zo komt onderzoeker dezes tot de subtiele vondst:

‘Het Nederlandse studieboek Geschiedeniswerkplaats zorgde begin 2015 voor een stroom media berichten in Israël en in Nederland. In Israël was er veel kritiek op een aantal vermeende valse beweringen in het boek. Dit leidde uiteindelijk tot een telefoongesprek tussen de Israëlische minister van onderwijs Naftali Bennet en staatssecretaris Dekker. De Nederlandse ambassadeur in Israël, Caspar Veldkamp, zei tegen persbureau ANP dat hij denkt ‘dat er toch iets mis is gegaan in de kwaliteitscontrole bij uitgever Noordhoff.’
Na zorgvuldige bestudering van de teksten in het boek kan de conclusie niet anders zijn dat de titel van het boek correct is. De geschiedenis over het Arabisch Is-raëlische conflict werd door de auteurs flink bewerkt en in alle gevallen blijkt dat de onjuiste beweringen gaan o-ver de Israëlische rol in het conflict. De kinderen worden op deze wijze anti-Israëlische sentimenten bijgebracht in een tijd waarin het aan Israël gerelateerde anti-semitisme schrikbarend is toegenomen, ook in Nederland. Hier volgt één van de tien onjuistheden. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen