€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Pensioen, ónze poen!
  Pensioen, ónze poen! (boek)

Immigratie: ‘bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren'

Wouter Bos: ‘We hebben met Aboutaleb en Marcouch ‘goud’ in handen’

Cees Freeke • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Mr. Cees Freeke (1947) is jurist en was raadslid. Hij kwam in 2002 met de opkomst van Pim Fortuyn in de politiek. Hij werd in Terneuzen de luis in de pels: ‘misstanden aan de kaak stellen.’ Hij verijdelde een coffeeshop pal aan de grens en een onrechtmatige staatssteun. Heikele onderwerpen als immigratie en islamisering schuwt hij evenmin. Volgens de EU kan het kabinet ons niet migratievrij houden.

  De grootste volksverhuizing aller tijden is aan de gang. Dagelijks worden we gewaar dat - via een omgekeerde kruistocht - de islamisering, alsook de zelfislamisering en daarmee het antisemitisme in Europa en in Nederland vlot en vinnig toenemen. De Visegrád 4 zijn de dwarsliggers.

  Hoe ziet Europa en ons land er in de toekomst uit? Hebben we demografische voorbeelden? Wie bevordert de immigratie en waarom? Wat is de rol van de VN, de EU en de Paus? Wie is Soros? En zijn pionnen? Wie financiert de migranten-creditcard?
  Immigranten nemen hun geloof mee, hoe werkt dat uit met de joden, christenen en ongelovigen? Wat is de rol van de Raad van Europa? En de rol van prinses Mabel?

  Bestaat het onderscheid gematigde – radicale islam? Is de sharia verenigbaar met onze rechtsstaat? Zijn er dwarsverbanden met het Vaticaan en de vrijmetselarij? Wat behelst het Pact van Marrakesh?

  Kunnen de Europese landen en ons land de last van de immigratie op den duur aan? Is er al een land in Europa bezweken? Dit boek geeft op deze legitieme vragen gefundeerd antwoord en onthult feiten die de krant, het journaal, Jinek, en NOS niet mochten halen!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 125mm x 200mm
  Aantal pagina's : 308
  Uitgeverij : Pumbo.nl
  ISBN : 9789463453134
  Datum publicatie : 12-2018
 • Inhoudsopgave
  1. Inleiding 7
  2. Integratie mislukt; immigratie geen christenplicht 11
  3. Demografische ontwikkelingen 19
  4. De wereldmoslimgemeenschap, de oemma 30
  5. Het onderscheid gematigde – radicale islam 38
  6. Antisemitisme 42
  7. Moslims en ongelovigen 61
  8. Moslims en christenen 64
  9. Salafisme 75
  10. Jihad 88
  11. UVRM en de verklaring van Caïro 91
  12. Geleidelijke en gestage islamisering 93
  13. De EU islamiseert alle lidstaten 120
  14. Immigrant en criminaliteit: taboe 1 123
  15. De politiek controleert de media! 138
  16. Niet vluchten maar gewoon verhuizen 151
  17. Europese propaganda 155
  18. Souvereiniteit richting nulpunt 162
  19. Kosten-baten analyse: taboe 2 164
  20. De samenstelling bevolking verandert 168
  21. De vernietiging van onze identiteit 177
  22. Migratie wordt mensenrecht 195
  23. George Soros, wereldheerser 196
  24. De islamisering is al spoedig onomkeerbaar 213
  25. Zweden is onder de immigratielast bezweken 226
  26. Art. 1 Grondwet 243
  27. De geheime verklaring van Marrakesh 249
  28. Klassen op de knieën voor de islam 253
  29. Kindhuwelijk 257
  30. Varia, hoofddoek, linkse zelfhaat, Pact 261
  31. Samenvatting 291
  Review en boekenlijst 308
 • Reviews (9,1 uit 6 reviews)

  18-12-2018
  De verkeerde kant op
  In dit boek kunnen we lezen hoe we van hogerhand worden gefopt. De gevaren van massa immigratie worden gebagatelliseerd. Diverse dingen zijn me duidelijk geworden. Nederland gaat de verkeerde kant op.

     Gemakkelijk leesbaar
     Leerzaam

  Geplaatst door uit Limburg , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  27-11-2018
  Islamisering
  In het boek wordt goed uitgelegd op welke wijze de Raad van Europa en de Europese Commissie geheel Europa willen islamiseren. Auteur put uit andere nieuwsbronnen dan de standaard. Dit betekent dat de lezer meer aan de weet komt, bijv. dat de Europese Commissie met de mond belijdt dat grenzen moeten worden bewaakt maar iedere immigrant voorziet van een creditcard, ook zonder papieren.

     Makkelijk leesbaar
     Betrouwbare bronnenspecificatie

  Geplaatst door uit Zeeuws-Vlaanderen , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-08-2018
  Immigratie volgens Cees Freeke
  Jurist en raadslid Cees Freeke heeft met "Immigratie: 'bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren'" een belangrijk boek geschreven. In dertig korte hoofdstukken passeren de belangrijkste elementen van Fortuynistische politiek de revue, met een speciale aandacht voor wat de schrijver noemt de drie i's: immigratie, integratie en islam. Het boek is politiek incorrect (en daardoor verfrissend) en goed geschreven. Het is ook goed gedocumenteerd en behandeld allerlei onderbelichte onderwerpen uit het nieuws van de afgelopen jaren. Men mag hopen dat veel polititici en beleidsmakers kennis zullen nemen van Freeke's visie.

     goed geschreven
     scherpe stellingnames
     De titel vind ik iets minder goed

  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  19-06-2018
  Gedurfd boek.
  Veel research werk verricht. Aan te bevelen voor een objectieve kijk op de wereld te ontwikkelen. Een aanrader voor mensen, die naast het gewone nieuws wat meer achter de schermen willen kijken. Een boek dat wat evenwicht geeft in de vrije nieuwsgaring. Kortom een ander geluid dat tot nadere overweging noodzaakt.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  02-05-2018
  Compleet en bloot gelegd
  Het boek behandelt werkelijk alle facetten van de misstanden die de immigratie meebrengen. De plannen van de EU worden blootgelegd: de islam is onze toekomst. We worden om de tuin geleid door de pers: er zijn volop brandhaarden in Duitsland, Frankrijk en Engeland, kort bij dus. Een aanrader voor wie wil weten wat ons allemaal te wachten staat. Het boek is zijn prijs waard.

     Helder en leest makkelijk
     Compleet met bronvermelding

  Geplaatst door uit Zeeland , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  02-05-2018
  Compleet en bloot gelegd
  Het boek behandelt werkelijk alle facetten van de misstanden die de immigratie meebrengen. De plannen van de EU worden blootgelegd: de islam is onze toekomst. We worden om de tuin geleid door de pers: er zijn volop brandhaarden in Duitsland, Frankrijk en Engeland, kort bij dus. Een aanrader voor wie wil weten wat ons allemaal te wachten staat. Het boek is zijn prijs waard.

     Helder en leest makkelijk
     Compleet met bronvermelding

  Geplaatst door uit Zeeland , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De Verenigde Naties en de Europese Unie doen geen enkele moeite meer om te verbergen dat zij de demografische structuur van Europa wil ondermijnen, getuige het feit dat ze migranten uitrusten met creditcards. Het krediet kan door migranten worden gebruikt om te reizen naar Europa. Het gaat om prepaid creditkaarten als onderdeel van een noodbetalingssysteem voor vluchtelingen. In samenwerking met Mastercard, de Europese Unie en VN-vluchtelingen-organisatie UNHCR worden migranten van creditcards voorzien. Het bizarre is dat identiteitspapieren niet hoeven te worden getoond alvorens een creditcard wordt verstrekt. Dit betekent dus dat mensen een carte blanche krijgen om naar Europa te reizen. In deze link is de creditcard te zien, met de logo’s van de EU en de UNHCR.
Langzaam maar zeker wordt de islamisering opgevoerd. In 1995 in Barcelona (o, ironie) maakte de EU met tien Aziatische en Afrikaanse landen afspraken over een vrije moslimimmigratie naar Europa. De EU garandeert respect voor de islam de EU zal de beïnvloeding van radio, TV, kranten en bladen ‘actief steunen.’
Het EU beleid 2008: ‘Het grootste probleem voor Europa is volgens de EU de vergrijzing. Die kan opgelost worden door de jongere moslimmannen en Afrikanen hier binnen te laten.

Deze jongere Afrikaanse moslimmannen kunnen zich dan hier voortplanten en een nieuwe bevolking van gekleurde mensen doen ontstaan. De migratie-problematiek dient volledig te worden geïntegreerd in de ontwikkelingssamenwerking en het andere externe beleid van de Unie’. Vraag: met uw dochter?

De Raad van Europa wil een versterkte én versnelde islamisering van Europa (resolutie 1743, 2010).

President Recep Tayyip Erdogan van Turkije heeft de westerse politici ontnuchterd. ‘Het begrip ‘gematigde islam’ gaat weer rond. Het patent op de gematigde islam is van het Westen. Er bestaat geen gematigde of niet gematigde islam. Er bestaat maar één islam.
Moet blijven met open deuren van het Westen in de richting van de islamitische vermeerdering en islamitische eisen, de toekomst is. Breng Europa de greep van de macht van de islam.’
‘De reden’, zegt kardinaal Burke, ‘is dat de islam een religie is, maar tegelijkertijd een staatsorde. Hij moet zichzelf ‘een staat’ maken, aldus de kardinaal, en zijn islamitische wet gebruiken om alle gebieden van de samenleving, de overheid en het dagelijks leven te bepalen. Om deze reden, de zogenaamde ‘gematigde’ moslims niet bang zijn om te zeggen ‘de sharia zou een therapie tegen de decadentie van het Westen zijn.’
Duitse politiestatistiek: 82,1% van alle groepsverkrachters zijn ‘vluchtelingen’
Mabel werd toen pion van George Soros bij het verduisteren van honderden miljoenen publieke euro’s voor ngo’s, die moslims als ‘slachtoffer’ van Servische agressie afschilderden.
Terwijl Izetbegovich zijn eigen heilige oorlog voor een Islamstaat lanceerde en Mujahedeen in het Midden Oosten rekruteerde.
Geheim document FCO 30/1048 hield 30 jaar lang de waarheid over de EU tegen de Britten achter. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen