€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Pensioen, ónze poen!
  Pensioen, ónze poen!

Immigratie: ‘bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren'

Wouter Bos: ‘We hebben met Aboutaleb en Marcouch ‘goud’ in handen’

Cees Freeke • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Mr. Cees Freeke (1947) is jurist en was raadslid. Hij kwam in 2002 met de opkomst van Pim Fortuyn in de politiek. Hij werd in Terneuzen de luis in de pels: ‘misstanden aan de kaak stellen.’ Hij verijdelde een coffeeshop pal aan de grens en een onrechtmatige staatssteun. Heikele onderwerpen als immigratie en islamisering schuwt hij evenmin. Volgens de EU kan het kabinet ons niet migratievrij houden.

  De grootste volksverhuizing aller tijden is aan de gang. Dagelijks worden we gewaar dat - via een omgekeerde kruistocht - de islamisering, alsook de zelfislamisering en daarmee het antisemitisme in Europa en in Nederland vlot en vinnig toenemen. De Visegrád 4 zijn de dwarsliggers.

  Hoe ziet Europa en ons land er in de toekomst uit? Hebben we demografische voorbeelden? Wie bevordert de immigratie en waarom? Wat is de rol van de VN, de EU en de Paus? Wie is Soros? Wie financiert de migranten-creditcard?
  Immigranten nemen hun geloof mee, hoe werkt dat uit met de joden, christenen en ongelovigen? Wat is de rol van de Raad van Europa?

  Kiest de mainstreammedia partij? En waarom neemt het antisemitisme schrikbarend toe? Wat is salafisme? Is Jozias van Aartsen naïef? Bestaat het onderscheid gematigde – radicale islam? Is de sharia verenigbaar met onze rechtsstaat? Zijn er dwarsverbanden met het Vaticaan en de vrijmetselarij? Wat behelst het Pact van Marrakesh?

  Kunnen de Europese landen en ons land de last van de immigratie op den duur aan? Is er al een land in Europa bezweken? Dit boek geeft op deze legitieme vragen gefundeerd antwoord en onthult feiten die de krant, het journaal, Jinek, en NOS niet mochten halen!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 125mm x 200mm
  Aantal pagina's : 288
  Uitgeverij : Pumbo.nl
  ISBN : 9789463453134
  Datum publicatie : 12-2018
 • Inhoudsopgave
  1. Inleiding 7
  2. Integratie mislukt; immigratie geen christenplicht 11
  3. Demografische ontwikkelingen 19
  4. De wereldmoslimgemeenschap, de oemma 30
  5. Het onderscheid gematigde – radicale islam 38
  6. Antisemitisme 42
  7. Moslims en ongelovigen 61
  8. Moslims en christenen 64
  9. Salafisme 75
  10. Jihad 88
  11. UVRM en de verklaring van Caïro 91
  12. Geleidelijke en gestage islamisering 93
  13. De EU islamiseert alle lidstaten 120
  14. Immigrant en criminaliteit: taboe 1 123
  15. De politiek controleert de media! 138
  16. Niet vluchten maar gewoon verhuizen 151
  17. Europese propaganda 155
  18. Souvereiniteit richting nulpunt 162
  19. Kosten-baten analyse: taboe 2 164
  20. De samenstelling bevolking verandert 168
  21. De vernietiging van onze identiteit 177
  22. Migratie wordt mensenrecht 191
  23. George Soros, wereldheerser 192
  24. De islamisering is al spoedig onomkeerbaar 198
  25. Zweden is onder de immigratielast bezweken 211
  26. Art. 1 Grondwet 228
  27. De geheime verklaring van Marrakesh 230
  28. Klassen op de knieën voor de islam 234
  29. Kindhuwelijk 238
  30. Varia, hoofddoek, linkse zelfhaat, Pact 242
  31. Samenvatting 272
  Review en boekenlijst 288
 • Reviews (9,1 uit 6 reviews)

  18-12-2018
  De verkeerde kant op
  In dit boek kunnen we lezen hoe we van hogerhand worden gefopt. De gevaren van massa immigratie worden gebagatelliseerd. Diverse dingen zijn me duidelijk geworden. Nederland gaat de verkeerde kant op.

     Gemakkelijk leesbaar
     Leerzaam

  Geplaatst door uit Limburg , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  27-11-2018
  Immigratie volgens Cees Freeke
  Het boek van Cees Freeke, Immigratie: bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren, geeft een prachtig beeld van de culturele, morele en politieke debatten rondom integratie, immigratie, Islam, cultuurmarxisme en cultuurrelativisme van de afgelopen jaren. Freeke, zelf een jurist, maar met een brede blik, analyseert talloze manifestaties van Europese en westerse zelfhaat en houdt een pleidooi voor een zelfbewuste westerse cultuur gestoeld op de verlichtingswaarden. Het boek bestaat uit 31 korte essays die uitblinken door helderheid, een scherpe analyse van de problematiek en ook oplossingen. Althans voor wie daar open voor staat. Ik wel. Ik kan het boek van harte aanraden. Paul Cliteur Hoogleraar encyclopedie van de rechtswetenschap Universiteit Leiden


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  27-11-2018
  Islamisering
  In het boek wordt goed uitgelegd op welke wijze de Raad van Europa en de Europese Commissie geheel Europa willen islamiseren. Auteur put uit andere nieuwsbronnen dan de standaard. Dit betekent dat de lezer meer aan de weet komt, bijv. dat de Europese Commissie met de mond belijdt dat grenzen moeten worden bewaakt maar iedere immigrant voorziet van een creditcard, ook zonder papieren.

     Makkelijk leesbaar
     Betrouwbare bronnenspecificatie

  Geplaatst door uit Zeeuws-Vlaanderen , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-08-2018
  Immigratie volgens Cees Freeke
  Jurist en raadslid Cees Freeke heeft met "Immigratie: 'bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren'" een belangrijk boek geschreven. In dertig korte hoofdstukken passeren de belangrijkste elementen van Fortuynistische politiek de revue, met een speciale aandacht voor wat de schrijver noemt de drie i's: immigratie, integratie en islam. Het boek is politiek incorrect (en daardoor verfrissend) en goed geschreven. Het is ook goed gedocumenteerd en behandeld allerlei onderbelichte onderwerpen uit het nieuws van de afgelopen jaren. Men mag hopen dat veel polititici en beleidsmakers kennis zullen nemen van Freeke's visie.

     goed geschreven
     scherpe stellingnames
     De titel vind ik iets minder goed

  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  19-06-2018
  Gedurfd boek.
  Veel research werk verricht. Aan te bevelen voor een objectieve kijk op de wereld te ontwikkelen. Een aanrader voor mensen, die naast het gewone nieuws wat meer achter de schermen willen kijken. Een boek dat wat evenwicht geeft in de vrije nieuwsgaring. Kortom een ander geluid dat tot nadere overweging noodzaakt.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  02-05-2018
  Compleet en bloot gelegd
  Het boek behandelt werkelijk alle facetten van de misstanden die de immigratie meebrengen. De plannen van de EU worden blootgelegd: de islam is onze toekomst. We worden om de tuin geleid door de pers: er zijn volop brandhaarden in Duitsland, Frankrijk en Engeland, kort bij dus. Een aanrader voor wie wil weten wat ons allemaal te wachten staat. Het boek is zijn prijs waard.

     Helder en leest makkelijk
     Compleet met bronvermelding

  Geplaatst door uit Zeeland , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

In acht van tien Europese landen denkt meer dan de helft van de bevolking dat de komst van vluchtelingen het terrorisme zal aanwakkeren. Hongaren, Polen en Nederlanders zijn het meest bang voor terrorisme. EU vicevoorzitter, Frans Timmermans (PvdA) ruide op 5 mei 2016 het Europarlement op hun inspanningen te verhogen om ‘mono-culturele staten uit te roeien’ en het proces van de invoering van de ‘multiculturele diversiteit’ bij iedere natie in de wereld te versnellen. Timmermans wil naar een gemengde supercultuur. Zonder naties: één wereldorde.

De Europese Unie en VN-vluchtelingen-organisatie UNHCR voorzien migranten van creditcards. Uit het geheime document FCO 30/1048 blijkt dat het Europese project zou uiteindelijk resulteren in de afschaffing van de nationale soevereiniteit, en overheden werd opdracht gegeven daarover te liegen tegen de eigen bevolking. Hetgeen geschiedde.

Sommige slachtoffers werden bewust verslaafd gemaakt aan harddrugs. Uit documenten die in het bezit zijn van Daily Mirror blijkt dat autoriteiten op de hoogte waren van wat er met sommige slachtoffers gebeurde maar niets ondernamen. Ook bewijzen de documenten dat de autoriteiten hebben getracht het onderzoek van Daily Mail tegen te werken. Dichter bij huis:

Omdat scholen merkten dat ze met moskeebezoek op een negatieve manier in de gaten liepen, zijn ze snel begonnen het foto- en videomateriaal van hun website weg te halen. Kinderen moeten zich onder de leiding van een imam opstellen in rijen, knielen op de grond en buigen naar Mekka. Het is oefenen voor de islam. Niets meer en niets minder. In sommige gevallen moeten onze kinderen zelfs ‘Allahu Akbar’ roepen, de laatste worden die slachtoffers horen voordat islamterroristen hun keel afsnijden!

Nederland zou 25 miljoen mensen kunnen bevatten. Dit is uiteraard volstrekt onzinnig. Hongarije zou maximaal 72 miljoen immigranten moeten opnemen. Daar trapt Orban niet in. Hongarije ondertekent het Pact van Marrakesh niet. Dit UN Global Migratiepact document toont wel de irreële denkwijze van de UN aan. Deze UN heeft ook het Pact van Marrakesh bedacht; ‘migratie’ wordt een ‘mensenrecht’. Nu met een nabeschouwing over de gevolgen van het ondertekenen van het Pact van Marrakesh. . ×
SERVICE
Contact
 
Vragen