€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Pensioen, ónze poen!
  Pensioen, ónze poen! (boek)

Immigratie: ‘bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren'

Wouter Bos: ‘We hebben met Aboutaleb en Marcouch ‘goud’ in handen’

Cees Freeke • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Mr. Cees Freeke (1947) is jurist en was raadslid. Hij kwam in 2002 met de opkomst van Pim Fortuyn in de politiek. Hij werd in Terneuzen de luis in de pels: ‘misstanden aan de kaak stellen.’ Hij verijdelde een coffeeshop pal aan de grens en een onrechtmatige staatssteun. Heikele onderwerpen als immigratie en islamisering schuwt hij evenmin. Volgens de EU kan het kabinet ons niet migratievrij houden.

  De grootste volksverhuizing aller tijden is aan de gang. Dagelijks worden we gewaar dat - via een omgekeerde kruistocht - de islamisering, alsook de zelfislamisering en daarmee het antisemitisme in Europa en in Nederland vlot en vinnig toenemen. De Visegrád 4 zijn de dwarsliggers.

  Hoe ziet Europa en ons land er in de toekomst uit? Hebben we demografische voorbeelden? Wie bevordert de immigratie en waarom? Wat is de rol van de VN, de EU en de Paus? Wie is Soros? En zijn pionnen? Wie financiert de migranten-creditcard?
  Immigranten nemen hun geloof mee, hoe werkt dat uit met de joden, christenen en ongelovigen? Wat is de rol van de Raad van Europa? En de rol van prinses Mabel?

  Kiest de mainstreammedia partij? En waarom neemt het antisemitisme schrikbarend toe? Wat is salafisme? Waarom zijn moslims crimineler? Bestaat het onderscheid gematigde – radicale islam? Is de sharia verenigbaar met onze rechtsstaat? Zijn er dwarsverbanden met het Vaticaan en de vrijmetselarij? Wat behelst het Pact van Marrakesh?

  Kunnen de Europese landen en ons land de last van de immigratie op den duur aan? Is er al een land in Europa bezweken? Dit boek geeft op deze legitieme vragen gefundeerd antwoord en onthult feiten die de krant, het journaal, Jinek, en NOS niet mochten halen! Renaud Camus: 'Immigratie is invasie en omvolking'.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 125mm x 200mm
  Aantal pagina's : 340
  Uitgeverij : Pumbo.nl
  ISBN : 9789463453134
  Datum publicatie : 12-2018
 • Inhoudsopgave
  1. Inleiding 7
  2. Integratie mislukt; immigratie geen christenplicht 11
  3. Demografische ontwikkelingen 19
  4. De wereldmoslimgemeenschap, de oemma 30
  5. Het onderscheid gematigde – radicale islam 38
  6. Antisemitisme 42
  7. Moslims en ongelovigen 61
  8. Moslims en christenen 64
  9. Salafisme 75
  10. Jihad 88
  11. UVRM en de verklaring van Caïro 91
  12. Geleidelijke en gestage islamisering 93
  13. De EU islamiseert alle lidstaten 120
  14. Immigrant en criminaliteit: taboe 1 123
  15. De politiek controleert de media! 138
  16. Niet vluchten maar gewoon verhuizen 151
  17. Europese propaganda, souvereiniteit naar 0 156
  18. Kosten-baten analyse: taboe 2 164
  19. De samenstelling bevolking verandert 169
  20. De vernietiging van onze identiteit 177
  21 Migratie wordt mensenrecht 195
  22. George Soros, heerser met veel pionnen 197
  23. De islamisering is al spoedig onomkeerbaar 214
  24. Zweden is onder de immigratielast bezweken 241
  25. Art. 1 Grondwet 258
  26. De geheime verklaring van Marrakesh 264
  27. Klassen op de knieën voor de islam 268
  28. Kindhuwelijk 272
  29. Varia, hoofddoek, linkse zelfhaat, Pact 276
  30. Vier factoren die moslims crimineler maken 310
  31. Het taboe van 27 miljard euro per jaar 316
  32. Samenvatting en literatuurlijst 318
 • Reviews (8,9 uit 8 reviews)

  14-09-2020
  Zeer informatief. Goed onderbouwd. Aanrader.
  Zeer informatief boek wat betreft de praktisch dictatoriaal opgelegde inplanting in de westerse cultuur van de ideologie van stenigen, amputeren en onthoofden. Als u argumenten zoekt voor discussies waarin u opkomt voor de moderne, westerse, op wetenschap en mensenrechten georienteerde cultuur, de cultuur ook die historische gezien is vormgegeven door het christendom, en ook de cultuur die hoog scoort in de Human Development Index en de Social Progress Index, dan is dit boek een heel rijke bron daarvoor. Er is een wereldhistorische misdaad gaande, en boeken als deze geven mij hoop dat deze gekte misschien toch nog te stoppen is. Cees Freeke in "Immigratie: 'bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren'": "Massa-immigratie brengt een on-Europese cultuur naar Europa die de autochtone Europese cultuur haat en wenst te vernietigen." (p. 45)

     Enorm informatief.
     Goed onderbouwd.
     De tekst behoeft redactie.
     De titel kan beter.

  Geplaatst door uit Arnhem , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  22-04-2020
  Immigratie: \'bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren\'.
  Hoe ziet Europa en ons land er in de toekomst uit? Hebben we demografische voorbeelden? Wie bevordert de immigratie en waarom? Wat is de rol van de VN, de EU en de paus? Wie is Soros en zijn pionnen? Immigranten nemen hun geloof mee, hoe werkt dat uit met de joden, christenen en ongelovigen? Wat is de rol van de Raad van Europa en van prinses Mabel. Dit boek neemt jou mee op een spannend avontuur der kennis. Een avontuur waarin al deze vragen en nog veel meer beantwoord worden. Een echte aanrader voor mensen die voor het ware geluid gaan = de waarheid. Ik wens u allen veel kennis en leesplezier toe.

     Gebasseerd op feiten
     Uitleg over de informatie

  Geplaatst door uit Zeeuws-Vlaanderen , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  18-12-2018
  De verkeerde kant op
  In dit boek kunnen we lezen hoe we van hogerhand worden gefopt. De gevaren van massa immigratie worden gebagatelliseerd. Diverse dingen zijn me duidelijk geworden. Nederland gaat de verkeerde kant op.

     Gemakkelijk leesbaar
     Leerzaam

  Geplaatst door uit Limburg , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  27-11-2018
  Islamisering
  In het boek wordt goed uitgelegd op welke wijze de Raad van Europa en de Europese Commissie geheel Europa willen islamiseren. Auteur put uit andere nieuwsbronnen dan de standaard. Dit betekent dat de lezer meer aan de weet komt, bijv. dat de Europese Commissie met de mond belijdt dat grenzen moeten worden bewaakt maar iedere immigrant voorziet van een creditcard, ook zonder papieren.

     Makkelijk leesbaar
     Betrouwbare bronnenspecificatie

  Geplaatst door uit Zeeuws-Vlaanderen , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-08-2018
  Immigratie volgens Cees Freeke
  Jurist en raadslid Cees Freeke heeft met "Immigratie: 'bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren'" een belangrijk boek geschreven. In dertig korte hoofdstukken passeren de belangrijkste elementen van Fortuynistische politiek de revue, met een speciale aandacht voor wat de schrijver noemt de drie i's: immigratie, integratie en islam. Het boek is politiek incorrect (en daardoor verfrissend) en goed geschreven. Het is ook goed gedocumenteerd en behandeld allerlei onderbelichte onderwerpen uit het nieuws van de afgelopen jaren. Men mag hopen dat veel polititici en beleidsmakers kennis zullen nemen van Freeke's visie.

     goed geschreven
     scherpe stellingnames
     De titel vind ik iets minder goed

  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  19-06-2018
  Gedurfd boek.
  Veel research werk verricht. Aan te bevelen voor een objectieve kijk op de wereld te ontwikkelen. Een aanrader voor mensen, die naast het gewone nieuws wat meer achter de schermen willen kijken. Een boek dat wat evenwicht geeft in de vrije nieuwsgaring. Kortom een ander geluid dat tot nadere overweging noodzaakt.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  02-05-2018
  Compleet en bloot gelegd
  Het boek behandelt werkelijk alle facetten van de misstanden die de immigratie meebrengen. De plannen van de EU worden blootgelegd: de islam is onze toekomst. We worden om de tuin geleid door de pers: er zijn volop brandhaarden in Duitsland, Frankrijk en Engeland, kort bij dus. Een aanrader voor wie wil weten wat ons allemaal te wachten staat. Het boek is zijn prijs waard.

     Helder en leest makkelijk
     Compleet met bronvermelding

  Geplaatst door uit Zeeland , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  02-05-2018
  Compleet en bloot gelegd
  Het boek behandelt werkelijk alle facetten van de misstanden die de immigratie meebrengen. De plannen van de EU worden blootgelegd: de islam is onze toekomst. We worden om de tuin geleid door de pers: er zijn volop brandhaarden in Duitsland, Frankrijk en Engeland, kort bij dus. Een aanrader voor wie wil weten wat ons allemaal te wachten staat. Het boek is zijn prijs waard.

     Helder en leest makkelijk
     Compleet met bronvermelding

  Geplaatst door uit Zeeland , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het immigratievraagstuk hebben we vanuit diverse kanten belicht. Qua religie, qua druk op het sociaal zekerheidsstelsel, qua overheidsfinanciën, qua omvolking en nu uit hoofde van de woningnoodcrisis. In de hoofdstuk 30 komen tot slot de psychologische aspecten aan de orde. De boer wordt afgedankt. Waarom eigenlijk? ×
SERVICE
Contact
 
Vragen