€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Pensioen, ónze poen!
  Pensioen, ónze poen! (boek)

Immigratie: ‘bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren'

Wouter Bos: ‘We hebben met Aboutaleb en Marcouch ‘goud’ in handen’

Cees Freeke • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Mr. Cees Freeke (1947) is jurist en was raadslid. Hij kwam in 2002 met de opkomst van Pim Fortuyn in de politiek. Hij werd in Terneuzen de luis in de pels: ‘misstanden aan de kaak stellen.’ Hij verijdelde een coffeeshop pal aan de grens en een onrechtmatige staatssteun. Heikele onderwerpen als immigratie en islamisering schuwt hij evenmin. Volgens de EU kan het kabinet ons niet migratievrij houden.

  De grootste volksverhuizing aller tijden is aan de gang. Dagelijks worden we gewaar dat - via een omgekeerde kruistocht - de islamisering, alsook de zelfislamisering en daarmee het antisemitisme in Europa en in Nederland vlot en vinnig toenemen. De Visegrád 4 zijn de dwarsliggers.

  Hoe ziet Europa en ons land er in de toekomst uit? Hebben we demografische voorbeelden? Wie bevordert de immigratie en waarom? Wat is de rol van de VN, de EU en de Paus? Wie is Soros? Wie financiert de migranten-creditcard?
  Immigranten nemen hun geloof mee, hoe werkt dat uit met de joden, christenen en ongelovigen? Wat is de rol van de Raad van Europa?

  Kiest de mainstreammedia partij? En waarom neemt het antisemitisme schrikbarend toe? Wat is salafisme? Is Jozias van Aartsen naïef? Bestaat het onderscheid gematigde – radicale islam? Is de sharia verenigbaar met onze rechtsstaat? Zijn er dwarsverbanden met het Vaticaan en de vrijmetselarij? Wat behelst het Pact van Marrakesh?

  Kunnen de Europese landen en ons land de last van de immigratie op den duur aan? Is er al een land in Europa bezweken? Dit boek geeft op deze legitieme vragen gefundeerd antwoord en onthult feiten die de krant, het journaal, Jinek, en NOS niet mochten halen!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 125mm x 200mm
  Aantal pagina's : 296
  Uitgeverij : Pumbo.nl
  ISBN : 9789463453134
  Datum publicatie : 12-2018
 • Inhoudsopgave
  1. Inleiding 7
  2. Integratie mislukt; immigratie geen christenplicht 11
  3. Demografische ontwikkelingen 19
  4. De wereldmoslimgemeenschap, de oemma 30
  5. Het onderscheid gematigde – radicale islam 38
  6. Antisemitisme 42
  7. Moslims en ongelovigen 61
  8. Moslims en christenen 64
  9. Salafisme 75
  10. Jihad 88
  11. UVRM en de verklaring van Caïro 91
  12. Geleidelijke en gestage islamisering 93
  13. De EU islamiseert alle lidstaten 120
  14. Immigrant en criminaliteit: taboe 1 123
  15. De politiek controleert de media! 138
  16. Niet vluchten maar gewoon verhuizen 151
  17. Europese propaganda 155
  18. Souvereiniteit richting nulpunt 162
  19. Kosten-baten analyse: taboe 2 164
  20. De samenstelling bevolking verandert 168
  21. De vernietiging van onze identiteit 177
  22. Migratie wordt mensenrecht 195
  23. George Soros, wereldheerser 196
  24. De islamisering is al spoedig onomkeerbaar 202
  25. Zweden is onder de immigratielast bezweken 215
  26. Art. 1 Grondwet 232
  27. De geheime verklaring van Marrakesh 238
  28. Klassen op de knieën voor de islam 242
  29. Kindhuwelijk 246
  30. Varia, hoofddoek, linkse zelfhaat, Pact 250
  31. Samenvatting 280
  Review en boekenlijst 296
 • Reviews (9,1 uit 6 reviews)

  18-12-2018
  De verkeerde kant op
  In dit boek kunnen we lezen hoe we van hogerhand worden gefopt. De gevaren van massa immigratie worden gebagatelliseerd. Diverse dingen zijn me duidelijk geworden. Nederland gaat de verkeerde kant op.

     Gemakkelijk leesbaar
     Leerzaam

  Geplaatst door uit Limburg , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  27-11-2018
  Islamisering
  In het boek wordt goed uitgelegd op welke wijze de Raad van Europa en de Europese Commissie geheel Europa willen islamiseren. Auteur put uit andere nieuwsbronnen dan de standaard. Dit betekent dat de lezer meer aan de weet komt, bijv. dat de Europese Commissie met de mond belijdt dat grenzen moeten worden bewaakt maar iedere immigrant voorziet van een creditcard, ook zonder papieren.

     Makkelijk leesbaar
     Betrouwbare bronnenspecificatie

  Geplaatst door uit Zeeuws-Vlaanderen , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-08-2018
  Immigratie volgens Cees Freeke
  Jurist en raadslid Cees Freeke heeft met "Immigratie: 'bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren'" een belangrijk boek geschreven. In dertig korte hoofdstukken passeren de belangrijkste elementen van Fortuynistische politiek de revue, met een speciale aandacht voor wat de schrijver noemt de drie i's: immigratie, integratie en islam. Het boek is politiek incorrect (en daardoor verfrissend) en goed geschreven. Het is ook goed gedocumenteerd en behandeld allerlei onderbelichte onderwerpen uit het nieuws van de afgelopen jaren. Men mag hopen dat veel polititici en beleidsmakers kennis zullen nemen van Freeke's visie.

     goed geschreven
     scherpe stellingnames
     De titel vind ik iets minder goed

  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  19-06-2018
  Gedurfd boek.
  Veel research werk verricht. Aan te bevelen voor een objectieve kijk op de wereld te ontwikkelen. Een aanrader voor mensen, die naast het gewone nieuws wat meer achter de schermen willen kijken. Een boek dat wat evenwicht geeft in de vrije nieuwsgaring. Kortom een ander geluid dat tot nadere overweging noodzaakt.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  02-05-2018
  Compleet en bloot gelegd
  Het boek behandelt werkelijk alle facetten van de misstanden die de immigratie meebrengen. De plannen van de EU worden blootgelegd: de islam is onze toekomst. We worden om de tuin geleid door de pers: er zijn volop brandhaarden in Duitsland, Frankrijk en Engeland, kort bij dus. Een aanrader voor wie wil weten wat ons allemaal te wachten staat. Het boek is zijn prijs waard.

     Helder en leest makkelijk
     Compleet met bronvermelding

  Geplaatst door uit Zeeland , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  02-05-2018
  Compleet en bloot gelegd
  Het boek behandelt werkelijk alle facetten van de misstanden die de immigratie meebrengen. De plannen van de EU worden blootgelegd: de islam is onze toekomst. We worden om de tuin geleid door de pers: er zijn volop brandhaarden in Duitsland, Frankrijk en Engeland, kort bij dus. Een aanrader voor wie wil weten wat ons allemaal te wachten staat. Het boek is zijn prijs waard.

     Helder en leest makkelijk
     Compleet met bronvermelding

  Geplaatst door uit Zeeland , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De Verenigde Naties en de Europese Unie doen geen enkele moeite meer om te verbergen dat zij de demografische structuur van Europa wil ondermijnen, getuige het feit dat ze migranten uitrusten met creditcards. Het krediet kan door migranten worden gebruikt om te reizen naar Europa. Het gaat om prepaid creditkaarten als onderdeel van een noodbetalingssysteem voor vluchtelingen. In samenwerking met Mastercard, de Europese Unie en VN-vluchtelingen-organisatie UNHCR worden migranten van creditcards voorzien. Het bizarre is dat identiteitspapieren niet hoeven te worden getoond alvorens een creditcard wordt verstrekt. Dit betekent dus dat mensen een carte blanche krijgen om naar Europa te reizen. In deze link is de creditcard te zien, met de logo’s van de EU en de UNHCR.

Cultuur onder Vuur buigt niet voor links geweld: ‘Wij gaan door’
Cultuur onder Vuur heeft de afgelopen jaar een aanzienlijk groei doorgemaakt en weet zelfs de Tweede Kamer tot actie aan te zetten. Dat wordt opgemerkt bij linkse activisten. Die reageren met gewelddadige aanvallen op het kantoor van Cultuur onder Vuur. (…) ‘Zodra we ergens verschenen, waren de antifa’s er. Die gasten leven van een uitkeríng, dus hebben ze niets anders te doen. Onder de linkse activisten is de 21-jarige Mila van den B. Zij riep bij een demonstratie ‘Als je Thierry dood wil schieten, roep dan paf!’ en kreeg daar 100 uur taakstraf voor – veel minder dan de blokkeerfriezen. Hugo Bos: ’Van den B. duikt altijd op bij onze straatcampagnes. Met wisselende pruiken, maar altijd herkenbaar. Heel goed dat ze nu gestraft’ is, al had het meer gemogen.’

Rechtsongelijkheid
Hoewel de rechter alle omstandigheden van het geval moet meewegen, valt de autochtoon steeds weer onbegrijpelijke discrepanties op. Rechters zijn mensen en het is een feit van algemene bekendheid dat zij in meerderheid D’66 aanhangen. Daarin ligt het antwoord waarom een bedreiging van mark Rutte gestraft wordt en de bedreiging van Geert Wilders niet. Rechter geeft asielzoeker mildere straf na verkrachting verstandelijk beperkt meisje, om zo uitzetting te voorkomen

Geheim document FCO 30/1048 hield 30 jaar lang de waarheid over de EU tegen de Britten achter
We zijn voorgelogen! Geheime Britse documenten vrijgegeven: de overheid was in 1971 al op hoogte van de ware bedoelingen van het Europese project, en verteld werd er over te liegen tegen bevolking. Uit geheime documenten blijkt dat de Britse overheid in 1971 al wist wat het einddoel was van ‘het Europese project’: een machtsovername door Brussel. Om het nog erger te maken: politici kregen te horen dat ze daar over moesten liegen tegen de eigen bevolking. Document FCO30/1048 van de Britse overheid werd maar liefst dertig jaar achter slot en grendel bewaard door de Britse overheid. De reden? Het gaat om een geheim document over de dagen van de EEG, en over wat het einddoel van dat grote Europese project precies was. De conclusie liegt er niet om (hoewel overheden dat wél deden): het project zou uiteindelijk resulteren in de afschaffing van de nationale soevereiniteit, en overheden werd opdracht gegeven daarover te liegen tegen de eigen bevolking. Dat bericht de Britse krant The Express ×
SERVICE
Contact
 
Vragen