€ 29,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

In de handelgangen

Piet Roos • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wat betekent dit, wat houdt dat in, wat wordt er bedoeld met, wat wil dat zeggen, weer een afkorting, weer een Engels woord………….dat klopt allemaal. Dit boek geeft er een duidelijk antwoord op mét – eventueel – een voorbeeld. Een naslagwerk eigenlijk maar ook een beetje een gewoon leesboek.
  Ik heb me suf gedacht over alles wat – bij het internationaal zaken doen – aan tekst voorbij kan komen. En dat was heel veel. Vaak ook in het Engels. Ik hoop niet dat Boris Johnson er bezwaar tegen gaat maken. Onlangs nog werd ik gebeld door iemand die grensproblemen had. Zijn goederen werden niet toegelaten omdat er geen “invoice” bij zat, zei hij. Niet rekening, nee, invoice. Logisch toch! Ik heb voor mezelf het idee dat ik overal aan gedacht heb. U ook?
  Piet Roos

  Ik heb 40 jaar in de export doorgebracht als DECLARANT, ASSISTANT TRAFFIC MANAGER, TRAFFIC MANAGER, EXPORTMANAGER, EXPORTDIRECTOR en kwam daarna in het volwassenenonderwijs terecht. Alles wat ik wist heb ik daar gebruikt om – nog steeds – de handel “over de grens” bij een ieder aan te bevelen als docent, als cursusleider, als cursusschrijver en als trainer.

  Wilt u meer weten?
  Dat kan. Zie website Exporttroubleshooter.nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 191
  Uitgeverij : Roos publicaties
  ISBN : 9789464064452
  Datum publicatie : 11-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen