€ 27,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Incoterminologie 2020 HOE ZIT DAT?

De Incoterms ® regels toegelicht

Piet Roos • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Incoterms® Regels begeleiden de goederen van de verkoper op weg naar de koper. Incoterms® Regels bemoeien zich onderweg bijna overal mee en dat zou wel eens de reden kunnen zijn dat men – hier en daar – afziet van het toepassen er van.

  Ik ontmoette een keer een logistieke leidinggevende die een hekel bleek te hebben aan Incoterms® Regels. En natuurlijk wil ik dan weten waarom. “Ze zitten mij in de weg,” zei hij, “want ik wil de grootst mogelijke service geven aan onze klanten en dat gaat niet altijd als je “zo’n ding” afspreekt!” Zo, daar kon ik het mee doen. Maar zijn verhaal was gelukkig nog niet af.

  “Als je mij een Incoterms® Regel voorlegt die daarin voorziet, dan ga ik die zeker wél gebruiken,” zei hij. Het heeft me enige moeite gekost om hem er van te overtuigen dat hij zeker niet moest nalaten zijn klanten in de watten te leggen, maar dat hij er niet vanuit moest gaan dat de Incoterms® Regels daarin voorzien.

  ‘Kies”, zei ik, “in overleg met je klanten een Incoterms® Regel die datgene doet wat jij wenst maar ook wat je klanten wensen.” En, beste lezers, daar gaat het om.

  Een verantwoorde transportkeuze, een verantwoorde betalings-conditie en een verantwoorde Incoterms® Regel keuze, dat zijn de pijlers waarop de export-import transactie leunt en steunt.

  Piet Roos
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 215
  Uitgeverij : Roos publicaties
  ISBN : 9789464061390
  Datum publicatie : 05-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 27,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen