€ 77,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Inleiding in de toegepaste biostatistiek

J.W.R. Twisk • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Geeft inzicht in het goed interpreteren van de resultaten van statistische analyses Primair bedoeld voor studenten Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen Via onze online-leeromgeving zijn oefenvragen, samenvattingen en animaties online beschikbaar

  Hoewel er al veel boeken over (inleidingen in) biostatistiek zijn geschreven, is Inleiding in de toegepaste biostatistiek anders.* Het uitgangspunt van de uitleg van de verschillende technieken is steeds de wetenschappelijke vraagstelling. Statistiek is immers niet meer dan een hulpmiddel om een antwoord te krijgen op een wetenschappelijke onderzoeksvraag.* Inleiding in de toegepaste biostatistiek is met nadruk geschreven voor de gebruiker. Dit betekent dat wiskundige afl eidingen tot een minimum zijn beperkt en dat de nadruk ligt op het goed interpreteren van de resultaten van statistische analyses. Vandaar dat in de titel van dit boek nadrukkelijk het woord 'toegepast' voorkomt.* Iedere uitgevoerde analyse in Inleiding in de toegepaste biostatistiek wordt vergezeld van computeroutput, gegenereerd door het statistische softwareprogramma SPSS. Er is gekozen voor SPSS omdat dit programma - zeker in Nederland - verreweg het meest wordt gebruikt.* Inleiding in de toegepaste biostatistiek is geschreven in het Nederlands. Dit lijkt vreemd in een tijd van verregaande internationalisering, maar is voor een vakgebied als de toegepaste biostatistiek uitermate handig. De meeste studenten en cursisten vinden de materie al ingewikkeld genoeg.
  Deze derde druk met een lichte herziening van de tekst is nu ook online beschikbaar. In onze online-leeromgeving zijn oefenvragen, samenvattingen van de hoofdstukken en links naar de datasets te raadplegen. 
  Hoewel Inleiding in de toegepaste biostatistiek primair is bedoeld voor studenten Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen, is het boek ook geschikt voor andere bio- en paramedische disciplines. Verder kan het door (bio)medische onderzoekers prima worden gebruikt als naslagwerk.
  Maak ook gebruik van de toevoegingen in de online-leeromgeving.  
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 178mm x 247mm
  Aantal pagina's : 333
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036815338
  Datum publicatie : 01-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 77,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen