Niet leverbaar

×

€ 25,90

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Thailand
  Thailand (boek)
 • Cover Ierland
  Ierland (boek)

Nieuw-Zeeland

Monique van den Burg • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Nieuw-Zeeland is de laatste plek ter wereld die werd gekoloniseerd en is nu een van de meest geliefde vakantiebestemmingen. Rudyard Kipling omschreef Nieuw-Zeeland eens als 'het achtste wereldwonder' en daar is niets teveel mee gezegd.

  Insight Guide Nieuw-Zeeland is samengesteld door een team van deskundige auteurs en fotografen, waarvan de meeste zelf woonachtig zijn in Nieuw-Zeeland. De combinatie van schitterende fotografie en verhelderende teksten staat borg voor de veelvuldig bekroonde Insight Guide-kwaliteit. De eerste hoofdstukken gaan over de energieke geschiedenis van het land, gevolgd door de cultuur van de bevolking. Daarna nemen de auteurs u mee op reis langs de vulkanen en geisers, de subtropische regenwouden en diepe fjorden en de charmante steden tussen de smaragdgroene velden. Van Auckland tot Christchurch en van Rotorua tot de Cookeilanden. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's onder andere 'Maori-kunst', 'Kunstnijverheid', 'Avontuurlijk sporten' en 'de Nationale Parken' en 'Antarctica'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.

  In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Nieuw-Zeeland is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 152mm x 224mm
  Aantal pagina's : 384
  Uitgeverij : Cambium, Uitgeverij
  ISBN : 9789066554504
  Datum publicatie : 12-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 25,90

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen